Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Behúzta a kötelezőt a gyulai ificsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. október 08. 14:00
Behúzta a kötelezőt a gyulai ificsapat
Szanki OBSE–Gyulai SE Dig-Build 6-2

Az NB I.-es tekebajnokság halasztott fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a Szanki OBSE otthonában lépett pályára október 3-án. A felnőttgárda az eredmények feljavításáért lépett a bábuk elé, míg az ifjúsági együttes számára a bajnoki címért folyó versengésben maradás volt a cél.

A Czégény Csaba, Makra György, Nyári Krisztofer, Deák Edgár Csaba, Schriffert Roland és Baksa Imre alkotta gyulai együttes két vereség után érkezett a találkozóra, hogy javítson eddigi mérlegén. A Baksa Imre vezette együttes számára azonban nem indult jól a forduló, a szanki együttes ugyanis első négy párharcát is be tudta húzni. A folytatásban sikerült szépítenie a vendégcsapatnak, ám végül a házigazda örülhetett a győzelemért járó pontoknak.

A Gyulai SE Dig-Build csapata a következő fordulóban a Chinoin SC gárdáját fogadja szegvári otthonában.


A fürdővárosi csapat ifjúsági együttese sikerrel hangolt a találkozóra, hiszen az előző fordulóban magabiztosan verte a Dynamo Sport Club csapatát. A Schriffert Dániel és Schriffert Dominik alkotta gárda a tabella közvetlen riválisához utazott a bajnoki pontokért. A párharcok során mindkét fürdővárosi játékos nagy előnnyel verte ellenfelét, így magabiztosan gyűjtötte be második győzelmét.

A Gyulai SE DIG-BUILD ifjúsági csapata a következő fordulóban a tabella listavezetőjét fogadja a szegvári arénában.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)