Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sikerrel rajtoltak az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. október 01. 13:00
Sikerrel rajtoltak az U14-es Amazonok
A tabella élén várhatja a folytatást a gyulai gárda

Három mérkőzésen is túl van a Gyulai Amazonok U14-es csapata. A fürdővárosi gárda az idén is nagynevű ellenfelekkel mérheti össze tudását. A három mérkőzésen három győzelmet arató gárda, a tabella első helyére focizta magát.

nagy múltú ellenfeleit legyőzve lépett az élre az u14-es gyulai gárda

Fotó: Gyulai Amazonok

Ahogy azt Molnár Ágnes elmondta, a gyulai együttes az első őszi mérkőzését hazai pályán a Hatvan Lokomotiv ellen játszotta, ahol fordulatos, gólhelyzetben gazdag mérkőzésen 0-1-ről sikerült 3-1-re fordítani. Ezen a találkozón eredményes volt Máté Nóra mellett Nagy Katalin és Pribék Andrea is.

A második mérkőzésre Hatvanon került sor, ahol az akadémiai szinten működő Hatvan FC volt az ellenfél. A minőségi játékosokból álló hazai csapat nem tudott fogást találni Molnár Ágnes együttesén, így ezen a napon háromgólos gyulai siker született. A gólokon Baracsi Boglárka és Pribék Andrea osztozkodott, utóbbi gólerős támadó duplázott a mérkőzésen.

A harmadik mérkőzésen az Újpest FC otthonában lépett pályára a korosztályos csapat. kiváló játékerőt képviselő fővárosai csapat a mérkőzés elejétől kezdve próbálta nyomás alá helyezni a gyulai kaput, de a higgadt és fegyelmezett játékával a fürdővárosi együttes fokozatosan vette át a játék irányítását. Pribék Andrea büntetőből volt eredményes az első játékrészben, majd a második félidőben felőrölte ellenfelét a Békés megyei alakulat, Baracsi Boglárka, Bukor Zoé és Nagy Katalin góljaival állították be a 0-4-es végeredményt.

Három sikerének köszönhetően a Gyulai Amazonok U14-es csapata veretlenül áll a tabella élén. Molnár Ágnes csapata a következő fordulóban hazai pályán fogadja a BVSC-Zugló együttesét.

– A lányokkal a dobogót tűztük ki célul idén, a remek bajnoki rajtnak köszönhetően erre minden esélyünk meg is lehet. A játékosok többsége a maximumot próbálja nyújtani minden egyes találkozón, így egymást kisegítve, az utasításokat betartva hétről hétre jó játékkal állnak elő. Remek közösséget alkot a csapat, az együttes minden egyes tagja mondhatni száz százalékban részt próbál venni az edzéseken. Erőnlétileg és technikailag is felül tudtuk múlni eddigi ellenfeleinket, de nem szabad elbízni magunkat, hiszen messze még a bajnokság vége – értékelt Molnár Ágnes.

Eredmények: Gyulai Amazonok–Hatvan Lokomotív SE 3-1, FC Hatvan–Gyulai Amazonok 0-3 és Újpest FC–Gyulai Amazonok 0-4.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)