Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Diáksportért elismerést kapott Teleki-Szávai Krisztina

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • SPORT • 2020. szeptember 23. 16:44
Diáksportért elismerést kapott Teleki-Szávai Krisztina
A Gyulai Tankerületi Központ vezetője Balogh Gábortól, az MDSZ elnökétől vehette át a díjat

Balogh Gábor MDSZ-elnök, Teleki-Szávai Krisztina tankerületi igazgató és Tóth Zoltán MDSZ-alelnök

Fotó: kk.gov.hu

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) Diáksportért díjat vehette át Teleki-Szávai Krisztina, a Gyulai Tankerületi Központ vezetője szeptember 21-én Budapesten – tájékoztatott honlapján a tankerületi központ.

Mint írták, a díjjal azoknak a diáksportvezetőknek, -segítőknek a munkáját ismerik el, akik az elmúlt években segítették az MDSZ szerteágazó tevékenységét, hozzájárultak a diákolimpiai rendezvények zökkenőmentes lebonyolításához, vagy edzőként sikereket értek el tanítványaikkal.

Hangsúlyozták, a Gyulai Tankerületi Központ elkötelezett a testnevelés és az egészségfejlesztés iránt, támogatja a gyerekek és a fiatalok egészségtudatos nevelését, oktatását. Kiemelten fontosnak tartják, hogy a település, az iskola, a korosztály és a szociális helyzet egyediségéből kiindulva nyújtsanak segítséget, adjanak mintát az intézményeknek, nevelőtestületeknek. Emellett azt is szem előtt tartják, hogy az egészségneveléssel, sporttal kapcsolatos jó gyakorlatok kidolgozására ösztönözzék a köznevelési intézményeket.

Kiemelték: a tankerületi központ a pedagógus-továbbképzéseken való részvételt is segíti, és a magyar diáksportmozgalom egyik fő támogatójaként biztos hátteret nyújt a versenyeztetéshez.

 

 

Fotó: kk.gov.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)