Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szeptember 25-én nyit újra a gyulai Hétvezér utcai lottózó

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Fizetett tartalom • MAGAZIN • 2020. szeptember 21. 10:00
Szeptember 25-én nyit újra a gyulai Hétvezér utcai lottózó
Kettős akcióval ünnepel a Szerencsejáték Zrt.

 

 

Tegye próbára Ön is szerencséjét, és játsszon a különböző ajándékokért Gyulán, a megújult Hétvezér utca 8. szám alatt található lottózónkban!

Szeptember 25-től a nemzeti lottótársaság 121. sz. gyulai lottózójában egy teljesen megújult és a korábbinál magasabb színvonalú környezetben várja kedves játékosait a Hétvezér utcában.

A nyitást egy különleges, kettős helyszíni akcióval ünnepeljük, ugyanis az a szerencsevadász, aki szeptember 25-én legalább 3000 forint értékben vásárol sorsjegyet és lottójátékot, jogosulttá válik arra, hogy megforgassa a lottózóban elhelyezett szerencsekerekünket a további értékes sorsjegyajándékokért. A második akció a szeptember 26. és október 22. közötti időszakban valósul meg, ezen úgy tudnak részt venni játékosaink, hogy legalább 3000 forint értékben vásárolnak sorsjegyet és lottójátékot, ezt követően egy darab ajándék Black Jack sorsjegyet kapnak.*

De nemcsak az extra nyerési lehetőségek miatt éri meg betérni hozzánk: a felújított, légkondicionált lottózónkban wifielérést és bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk. A sportfogadó játékosaink 11 darab tv-készüléken és három darab érintőképernyőn követhetik nyomon a Tippmix legfrissebb ajánlatait és a legizgalmasabb sportmérkőzések eredményeit. A tágas ügyféltérben 16 játékosunk kényelmesen, négy asztalnál kaparhatja sorsjegyeit, állíthatja össze szelvényeit, emellett négy kitöltőpult négy bárszékkel is rendelkezésre áll.

A fentieken túl a játékosoknak kedvezünk a hét minden napján nyitva tartó üzletünkkel: hétfőtől péntekig 8:00–18:00, szombaton 7:30–16:00, vasárnap 8:30–15:30 között várjuk kedves vásárlóinkat.

Bízunk benne, hogy a teljesen megújult üzletünk is legalább annyi szerencsét hoz majd játékosainknak, mint korábban. Az elmúlt években egy játékosunknak egy év alatt kétszer is szerencsét hozott a Puttó játék, ugyanis a gépi játékon 2,5 millió forint nyereményt ért el, majd a sikersorozat itt nem ért véget, hiszen később ismét gépi játékkal több mint 3 millió forintot vihetett haza. Emellett a Kincsem + TUTI fogadásban egy szerencsés négy millió forintos nyereménnyel gazdagodott. Lehet, hogy Ön lesz a következő, akinek a szerencséjét évekig emlegetik majd a környéken?

Adjon egy esélyt Ön is Fortunának, és játsszon!

*Az akció az ajándék sorsjegykészlet erejéig érvényes, a részletekről érdeklődjön a helyszínen értékesítő munkatársunknál.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)