Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Online futóverseny szerveznek a koraszülöttmentő támogatására

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2020. augusztus 26. 13:30
Online futóverseny szerveznek a koraszülöttmentő támogatására
Idén bárhol az országban futhatnak a jelentkezők

 

Forrás: pixabay.com

Már négy éve támogatja futóversenyével a Linamar Hungary Zrt. a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt. Ahogy Nagyné Zavada Andreától, az esemény szervezőjétől megtudtuk, az elmúlt években csaknem ezer nevező több mint kétmillió forintot gyűjtött össze a szervezetnek.

A szervező lapunknak elmondta, nem szerették volna ha megszakad a minden évben megrendezett program, ezért idén online formában tartják meg a közös futást.

– Nagyon fontos volt számunkra, hogy ne szakadjon félbe a hagyomány, hiszen négy éve igyekszünk segíteni a gyulai alapítványnak. A nevezések összege száz százalékban hozzájuk kerül – mondta el. 

Kifejtette: a koronavírus-járvány miatt idén az online térbe kellett terelniük a közösségi élményt. 

– Az idén mindenki a saját applikációjával futhat bárhol az országban. Elég, ha elküldi hozzánk egy képernyőmentés segítségével az eredményeit – emelte ki. 

Ahogy minden évben, az eseményt idén is szeptember utolsó hétvégéjén tartják, az online versenyzők tehát szeptember 25-én, 26-án és 27-én futhatnak. A távok a korábbiakhoz hasonlóan öt, tíz és 21,3 kilométeresek. Nevezni a linamar.polarsport.hu oldalon lehet, ahol 2000 forintos nevezési támogatási összeggel járulnak majd hozzá a sportolók az alapítvány munkájához.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)