Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban Az igazság

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2020. augusztus 26. 17:00
Heti premier a Center moziban Az igazság
Augusztus 27. és szeptember 2. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban Az igazság című francia-japán dráma

Forrás: imdb.com

Heti premier a Center moziban Az igazság (francia-japán dráma) 20.45-kor. A korosodó díva, az egykori mozicsillag egy olyan film forgatásán vesz részt, amely egy soha nem öregedő anyáról szól. A színésznő szerepéhez meglepően hasonló módon éli életét, többek között ebből fakad viharos kapcsolata forgatókönyvíró lányával, aki pont a forgatás idején látogat haza amerikai férjével és kislányával. A viszontlátás apropója, hogy megünnepeljék a díva önéletrajzának megjelenését. Az önfényező szöveg tele van ferdítésekkel és valótlanságokkal, ahogy erre a lánya lépten-nyomon emlékezteti az anyját. Régi sérelmek, családi titkok, méltatlan mellőzés, féltékeny rivalizálás bukkan fel a múltból, amibe anya és lánya mellett az amerikai férj is belekeveredik.

16.45-kor Masha és a medve: Masha dalai (szinkr. orosz animációs) PREMIER! A vidám történetek hőse Masha, a kedves, okos és csintalan kislány, aki lelkesen fedezi fel a világot. A kalandokban társa és védelmezője az aranyszívű cirkuszi Medve. Masha és barátai ezúttal újabb és újabb szerepekbe bújva, dalolva repítenek messzi tájakra. Medve erdei kunyhójában megelevenedik a napsütötte Olaszország, eljönnek a brémai muzsikusok, Robin Hood és a Vadnyugat farkasai, beszökik a párizsi stílus, a varázslatos India, a szenvedélyes spanyol gitárzene vagy éppen beköszönt a kínai Újév, és a legnagyobb hidegben melengetnek a mexikói ritmusok.

19.30-kor Egy nő láthatatlan élete (brazil-német dráma) PREMIER! Rio de Janeiro, 1950. A 18 éves Eurídice és húszéves nővére, Guida elválaszthatatlanok. A két lány hagyományos, tekintélyelvű családban nevelkedik, de szabadok és féktelenül boldogok. Életük álmodozással telik: Eurídice híres zongorista szeretne lenni, Guida pedig lángoló szerelemre vágyik. Egy nap azonban minden megváltozik, és a lányokat örökre elszakítják egymástól. Telnek az évek, de a két nő soha nem adja fel a reményt, hogy újra megtalálják egymást.

 

az Egy nő láthatatlan élete című brazil-német dráma

Forrás: imdb.com

17.15-kor Álomépítők (szinkr. dán animációs) Minna élete a feje tetejére áll, amikor édasapja új menyasszonya és annak lánya beköltözik hozzájuk. A vele egykorú Jenny kiállhatatlan és Minna minden erőfeszítése ellenére sem tud közelebb kerülni utálatos mostohatestvéréhez. Egy éjszaka aztán a kislány felfedez egy varázslatos világot, ahol hatalmas színpadokon készülnek az álmaink, szorgos kis álommunkások segítségével. Mikor rájön, hogyan tudja befolyásolni az embereket az álomépítők segítségével, igyekszik Jenny álmaiba is beférkőzni, hogy végre igazi család lehessen belőlük.

18.30-kor Amíg a lagzi el nem választ (spanyol romantikus vígjáték) Carlos és Alexia évek óta együtt vannak, ám most, életében először Carlos félrelépett egy másik nővel, Marinával, aki történetesen esküvőszervező. Amikor Alexia véletlenül megtalálja a nő névjegykártyáját párja zsebében, egyből tudja mi a helyzet: végre új szintre lépnek kapcsolatukban és jöhet a házasság! Fel is keresik hát Marinát és elkezdik szervezni az év legőrültebb esküvőjét!

16.30, 17.30, csak 27–29-én 19.30-kor, valamint 20.30-kor szinkronosan, csak 30–2-án 19.30-kor feliratosan Tenet (angol-amerikai-kanadai akcióthriller) A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

 

a Tenet című angol-amerikai-kanadai akcióthriller

Forrás: imdb.com

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)