Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Embercsempészés gyanúja miatt őrizetbe vettek három ukrán állampolgárt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2020. augusztus 15. 13:55
Embercsempészés gyanúja miatt őrizetbe vettek három ukrán állampolgárt
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Embercsempészés gyanúja miatt vettek őrizetbe a rendőrök két férfit és egy nőt augusztus 14-én Sarkadon és Sarkadkeresztúron, az autóikban kábítószergyanús anyagot is találtak – közölte a police.hu.

Mint írták, Sarkadon és Sarkadkeresztúron is cseh autót ellenőriztek a rendőrök, az egyikben kábítószer gyanúját keltő fehér port találtak. A két járműben három ukrán állampolgár közlekedett, két férfi és egy nő. Mindhármuknál kábítószer-fogyasztást jelzett a gyorsteszt. A Sarkadi Rendőrkapitányság kábítószer-birtoklás gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Az eljárás során felmerült a gyanúja annak, hogy az ukrán fiatalok idén augusztusban pénzért legalább kétszer segítettek határsértőknek abban, hogy illegálisan átlépjék a magyar–román államhatárt, majd Olaszországba vitték őket.

A 22 és 23 éves férfiakat, valamint a 26 éves nőt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, a személyautókat pedig lefoglalta.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)