Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az MTK korosztályos csapatai edzenek Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. augusztus 07. 17:00
Az MTK korosztályos csapatai edzenek Gyulán
Öt korcsoport labdarúgói rúgják a bőrt az Id. Christián László Városi Sporttelepen

Az MTK labdarúgócsapatának öt korosztályos együttese érkezett Gyulára, hogy az Id. Christián László Városi Sporttelepen készüljön fel a következő szezon küzdelmeire. Az U10-es, U11-es, U12-es U13-as és U14-es gárdák egy hétig tréningeznek a fürdővárosban.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ahogy azt Moskovits Gábor szekcióvezető elmondta, a fővárosi klub kiváló kapcsolatot ápol a gyulai egyesülettel, így esett a választás a fürdővárosi edzőtáborra. A nagy múltú együttes öt korosztályos csapata vette birtokba a gyulai pályát, a huszonháromszoros magyar bajnok egyesület 11 fős szakmai stábbal és közel száz ifjú labdarúgóval a fedélzeten érkezett  érkezett Gyulára.

– Az MTK ifjú labdarúgói napi két edzéssel készülnek a következő szezonra. A tréningek mellett az edzőmérkőzésekre is nagy hangsúlyt fektetünk, így a Gyulasport  NKft. és a Szeged-Grosics Akadémia utánpótlás-csapataival is összemértük erőnket – ismertette.

Moskovits Gábor kiemelte a budapesti egyesület játékosainak az edzések mellett városnézésre és pihenésre is jut idejük, így a Gyulai Várfürdőbe is ellátogattak.

GYULAI HÍRLAP • 2020. augusztus 07. 17:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)