Karantén után úgy kell a jókedv, mint egy falat kenyér. Itt a nyár, itt a jó idő, vele a jó barátok, induljon a buli, jöjjön egy falat Gyulai! Hatrészes sorozatunkkal szeretnénk kedvet csinálni a gyulai termékekhez, amelyeket szeretettel ajánlunk szabadtéri és konyhai grillezéshez, családi ebédhez, baráti bulihoz, minden vendégváráshoz. Hatodik, befejező részünkben Nagy János gyulai rózsáját ismerhetik meg. Az első rész, amiben Annus Géza árult el kulisszatitkokat a gyulai kolbászos pizza készítéséről, megtekinthető itt. A második rész, amiben Szák Tamással készítettünk gyulai grillkolbászokat, megtekinthető itt. A harmadik rész, amiben Hemző Oszkár újratöltött gyulai falatkáit kóstoltuk meg, megtekinthető itt. A negyedik rész, amiben Hajduk Zoltán gyulai mézes kolbászát grilleztük, megtekinthető itt. Az ötödik rész, amiben Bíró Antal és Bíró István gyulai Frédi szeletét sütöttük meg, megtekinthető itt.
Gyulai Hírlap - Egy falat Gyulai – 6. rész
Egy falat Gyulai – 6. rész
Nagy János gyulai rózsája
GYULAI HÍRLAP • 2020. július 21. 10:59