Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra lesz óriáskerék Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2020. június 23. 18:42
Újra lesz óriáskerék Gyulán
A látványosságot ezúttal a Gyulai Várfürdő szomszédságában állítják fel

 

Fotó: Karma Production

Idén is lesz óriáskerék Gyulán, a látványosság június 26-tól őszig várja a látogatókat a Gyulai Várfürdő szomszédságában – tudta meg lapunk a kereket üzemeltető cégtől.

Németh Károly, a Karma Production ügyvezetője elmondta: a 35 méteres óriáskereket június 24-én, szerdán kezdik el építeni a Hunguest Hotel Erkel mellett, és június 26-tól, péntektől üzemel. Mint ismertette, a 24 gondolás építmény csaknem 140 főt képes befogadni, és elég lassan forog ahhoz, hogy a kabinjaiból megörökíthessük a látképet.

– Felemelkedve a gyulai vár, az Almásy-kastély, a Kapushíd, a Szent Miklós-katedrális kupolája is látható lesz, és tiszta időben a bihari hegyek is kirajzolódnak a távolban – fejtette ki.

Az ügyvezető úgy vélte, turisztikai szempontból fontos, hogy a térségben minél több attrakcióval várják a vendégeket, ezek körét bővítheti a gyulai óriáskerék.

A látogatók hétfőtől csütörtökig 14 és 21 óra között, pénteken 14–22 óráig, szombaton 10–22 óráig, vasárnap 10 és 20 óra között emelkedhetnek a magasba.

Az óriáskerékről aktuális információk, friss fotók a Gyula Óriáskerék Facebook-oldalon találhatók. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)