Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elballagtak a végzős düreresek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2020. június 22. 17:00
Elballagtak a végzős düreresek
Az osztályonkénti ünnepségeken díjat vehettek át a kiváló tanulók

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Gyulai Dürer Albert Általános Iskola

Rendhagyó ballagást tartottak június 20-án a Gyulai Dürer Albert Általános Iskolában, a koronavírus-járvány miatt a diákok idén osztályonként búcsúztak el az intézménytől.

Karácsonyné Takács Nóra intézményvezető-helyettes elmondta: az ünnepségeken díjat vehettek át a kiváló tanulók. Az iskola legrangosabb díját, a Dürer-díjat idén Szalai Réka kapta meg.

Vass Dorka és Vigh Edit kiemelkedő közösségi munkájukért, Torma Zsanett, Borbély Brigitta, Ottlakán Zsombor, Papp Rajmund pedig nyolc éven át tartó kiemelkedő sportteljesítményükért részesültek elismerésben. Gulyás Dávidot, Boldog Dominiket, Strausz Ádámot kiemelkedő szorgalmukért és jó tanulmányi eredményükért jutalmazták, Hirth Benedek pedig fizika és technika tárgyakban elért kiváló eredményeiért kapott díjat. Ugyancsak elismerést vehetett át Árgyelán Viktória, Szalai Réka, Tóth Marcell és Urbán Panka Katalin, akik nyolc évig kitűnő tanulmányi eredményt értek el.

Az ünnepségen az Alapítvány a Dürer Albert Általános Iskoláért által kiírt tanulói pályázatok eredményeit is kihirdették. Jó Tanuló, Jó Sportoló díjat nyert el Árgyelán Viktória, Kiváló Tanulmányi Munkájáért díjban részesült Tóth Marcell és Urbán Panka Katalin.

Rendkívüli bejelentés keretében jutalmazták továbbá Beleznai Dávidot és Ottlakán Zsombort, akik a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának különdíjában részesültek a nemzeti összetartozás napja alkalmából meghirdetett videópályázaton – tudtuk meg az intézményvezető-helyettestől.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)