Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Várja a motorozás szerelmeseit a Gyulai Segédmotoros Klub

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2020. május 29. 16:00
Várja a motorozás szerelmeseit a Gyulai Segédmotoros Klub
A motoros csoportnak jelenleg 162 tagja van

A Gyulai Segédmotoros Klub aktívan részt vesz a helyi civil életben. A 2016-ban alakult baráti csoport már több jótékonysági rendezvényen képviseltette magát.

Nagy józsef

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Ahogy azt Nagy József, a klub alapítója és ötletgazdája elmondta, a baráti társaság elsőként a koraszülött-mentőautó javára kezdett gyűjtést, amelynek végén mintegy 250 ezer forinttal tudtak hozzájárulni az életmentő gépjármű megvásárlásához.

– Az elmúlt évek folyamán aktív szerepet töltöttünk be közösségi megmozdulásokon, több jótékonysági akcióhoz és rendezvényhez is csatlakoztunk. Idén is szeretnénk ezt a hagyományt folytatni, illetve a klub tagjaival hosszabb túrákra is szeretnénk elindulni – tette hozzá Nagy József.

A jelenleg 162 fővel működő klub továbbra is várja a jelentkezőket, a csoportot a legismertebb közösségi oldalon lehet megtalálni.

– Azért tartottam fontosnak létrehozni a motoros klubot, mert hiszek a közösség erejében. A csoport tagságát szeretném tovább bővíteni, várjuk körünkbe a motorozás szerelmeseit – mondta végezetül a klub ötletgazdája.

GYULAI HÍRLAP • 2020. május 29. 16:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)