Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gasztrokalandok Prohászka Bélával – 1. rész

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Bimbó LajosMAGAZIN • 2020. május 20. 16:00
Gasztrokalandok Prohászka Bélával – 1. rész
Az olimpia aranyérmes mesterszakáccsal főztünk

Új sorozatunkban Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakáccsal gasztrokalandozunk. Az olimpia aranyérmes mesterszakács az első részben tejszínes jércemellcsíkokat készített spárgaraguval.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos 

 
GYULAI HÍRLAP • 2020. május 20. 16:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)