Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Anyák napja a Tünde virágüzletben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. április 29. 18:00
Anyák napja a Tünde virágüzletben
A bolt igény esetén házhoz szállít

Házhoz is lehet virágot rendelni a Tünde virágüzletből anyák napjára, a kínálatot a bolt online felületén, a www.tundeviraguzlet.hu weboldalon is szemügyre vehetik a vásárlók – mondta el lapunknak Góg Tünde üzletvezető.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Május első vasárnapján ünnepeljük az édesanyákat és a nagymamákat. Üzletünk is készül erre az alkalomra, élő virágból csokrokat, virágkompozíciókat, virágkosarakat, virágtálakat készítünk – fejtette ki. A tulajdonos arra is felhívta a figyelmet, hogy a virágot igény esetén ki is viszik a megajándékozottnak. Hozzátette: az online rendelés és a kiszállítás változatlanul működik, a rendelést az üzlet weboldalán vagy a 06-66/464-261-es, illetve a 06-30/9537-124-es telefonszámon lehet leadni.

Elmondta: érdemes megnézni a weboldalukon az online virágrendelési csoportokat, és kitölteni a megrendelőlapot, így még egyszerűbb a rendelés.

– Továbbra is népszerűek az örökrózsás virágkompozíciók, de ilyenkor a tavaszias jellegű élővirág-díszek is nagyon kedveltek. A színes, vidám virágokból készült összeállításokkal biztosan örömöt lehet szerezni a megajándékozottnak – mutatott rá. Elmondta: a régi kedvenc, a tulipán most is az egyik legnépszerűbb virág.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Kiemelte: a virágzó növény-összeültetések is igen népszerűek, hiszen azok a valódi természetet csempészik az otthonokba.

– A temetőbe is készítünk virágdíszeket. Ezek készülhetnek élő virágból, de tartós virágos készítményt is választhatnak vevőink – hívta fel a figyelmet Góg Tünde.

Az üzlet szombaton és vasárnap is nyitva tart 8-tól 15 óráig. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)