Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Népszerű a „sárga kukás” szolgáltatás Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. április 17. 18:00
Népszerű a „sárga kukás” szolgáltatás Gyulán
Ezentúl két körben ürítik a szelektív gyűjtőedényeket

bányai györgy a sárga kukák telephelyén

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulán változások lesznek a sárga kukák ürítésében – értesült a Gyulai Hírlap a Gyulai Közüzemi NKft. üzemvezető-helyettesétől.

Bányai Györgytől megtudtuk, hogy május 4-től egyes utcákban megváltozik a szemétszállítás időpontja a sárga kukákra vonatkozóan.

 – Most már olyan nagy számban veszik igénybe a lakosok a sárga hulladékgyűjtőket, hogy azok tartalmát egy járattal nem tudjuk összegyűjteni. Eddig öt kört tettünk minden hónap első hetében, mostantól több körre lesz szükség a sárga kukák ürítéséhez, ezt minden hónap első két hetében tesszük majd meg.

Bányai György hozzátette, továbbra is havi egy alkalommal, térítésmentesen ürítik a sárga kukákat. A sárga kukák ürítésének pontos rendjéről mindenkit szórólapon tájékoztatnak.   

Ahogy korábban megírtuk, a fürdővárosban már 2015 óta működik a lakosság részéről díjmentesen igénybe vehető házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési rendszer. A Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. a DAREH Bázis Zrt. megbízásából 2017 júniusától a szolgáltatás igénybevételéhez díjmentesen egy darab 240 literes sárga szelektív hulladékgyűjtő edényzetet biztosít ingatlanonként.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)