Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Színekről álmodom című kiállításra várnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2020. március 11. 13:00
A Színekről álmodom című kiállításra várnak
Programajánló

Március 12-én, csütörtökön 17 órakor nyitják meg Harangozó Ilona Bimbi Színekről álmodom című kiállítását a művelődési házban

Forrás: pixabay.com

Művelődési központ

Március 12-én, csütörtökön 17 órakor nyitják meg Harangozó Ilona Bimbi Színekről álmodom című kiállítását a földszinti galériában. Március 17-én, kedden 12.15-től a Melodica Project ad koncertet az ifjúsági hangversenybérlet-sorozat keretében. A 150 éve született Székely Aladár című kiállítás március 19-ig tekinthető meg.

Könyvtár

Március 19-én, csütörtökön18 órától Mi dolgunk a világban? – Utunk a múltból a jövőbe címmel tart előadást Pap Gábor művészettörténész. Jegyek elővételben kaphatók a Gyulai Jóga Stúdióban 2000 forintos áron. A Megrajzolt történetek című képregény-kiállítást a hónap végéig tekinthetik meg az érdeklődők.

Kamaraterem

Március 16-án, hétfőn 19 órától mutatják be a Csavar Színház Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című előadását. Jegyek 2900 forintért kaphatók.

Vigadó

Március 20-án, pénteken 15 órától rendezik meg 48. alkalommal a városi borversenyt. Nevezni az esemény napján lehet 13 és 15 óra között a helyszínen, fehér-, vörös-, valamint desszert- és gyümölcsbor kategóriában. Közreműködik a Fekete Trió zenekar, a belépés ingyenes.

Százéves cukrászda

Március 20-án, pénteken 18.30-kor nyitják meg a Nézz és láss! című képgrafikai kiállítást. A tárlat április 20-ig lesz látható. Hancsák Károly Ahogy én látom a természetet című tárlatát március 15-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Kohán Képtár

Steigerwald István Periférián – Fél marék apró színes kavics című kiállítása március 29-ig látogatható.

Tájvízház

Március 18-án, szerdán 17 órakor Kék címmel nyílik kiállítás a Tájvízházban. A tárlaton Andrej RenátaCsiffáry ZsuzsannaKokavecz JuliannaRossu NoémiSzathmári Dorina és Szatmári Hajnalka alkotásai láthatók. A kiállítás április 30-ig tekinthető meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)