Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Retróbulival segítik a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. március 06. 14:10
Retróbulival segítik a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt
A jegyek elővételben is megvásárolhatók

Képünkön (balról jobbra): Ráki Zsolt és Abdulrahman Abdulrab Mohamed

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Jótékonysági retróbulival segíti a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt a Körös-Maros Biofarm Kft., az eseményről március 6-án tartott sajtótájékoztatót Ráki Zsolt ügyvezető és Abdulrahman Abdulrab Mohamed, az alapítvány kuratóriumának elnöke. 

Mint megtudtuk, az első gyulavári jótékonysági retrópartit a gyulavári kastélyban rendezik meg. A szervezők egész éjjel tartó felhőtlen szórakozást ígérnek, tombolahúzással és sörkóstolóval.

Az eseményen Ráki Zsolt elmondta, hogy kettős célja volt a program megszervezésének. Egyrészt szeretnék a gyulavári szórakozási lehetőségek körét bővíteni, másrészt szívesen segítenek a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak. 

– A programot hagyományteremtő szándékkal indítjuk, szeretnénk minden negyedévben hasonlót szervezni. A tervek szerint valamennyi esemény bevételét jótékony célra ajánljuk fel – emelte ki.  

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Abdulrahman Abdulrab Mohamed köszönetét fejezte ki a támogatásért, majd elárulta, hogy a mentőautónak bőven van feladata, így a fenntartása folyamatos költségekkel jár.

– Minden egyes forint számít, nagyon köszönünk minden kisebb és nagyobb adományt a buli szervezőjének és a névtelen adakozóknak is – fejtette ki. 

A szervezők a hetvenes-nyolcvanas évek ruháiba öltözött vendégeket várnak a gyulavári kastélyba március 13-án 18 órától. Jegyek a helyszínen elővételben, 2500 forintért válthatók. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)