Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel kezdenék az évet az Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. január 02. 13:00
Győzelemmel kezdenék az évet az Amazonok
A Gyulai Amazonok csapata a HTE együttesét látja vendégül január 4-én

hazai pályán kezdik a tavaszi szezont a futsaltündérek

Fotó: Tóth László

Az NB I.-es futsalbajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a Hajdúböszörményi TE együttesét fogadja január 4-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. Molnár Zoltánné gárdája pontgyűjtéssel kezdené a bajnokság tavaszi szezonját.

A fürdővárosi futsaltündérek a bajnokság ötödik helyéről várják aktuális riválisukat, míg Hajdú-Bihar megyei riválisuk a tabella utolsó helyéről érkezik a szezonnyitó derbire. A hazai csapatnak mindenképpen kellenek a győzelemért járó pontok, hiszen csupán két pont választja el a hatodik pozícióból előzni készülő Miskolci Vénusz együttesétől.

A két gárda az idei bajnokság során már találkozott egymással, akkor egy vérre menő összecsapáson tudott egygólos győzelmet aratni a gyulai csapat. A Molnár-csapat győzelemmel zárta a téli bajnoki fordulókat, hiszen hazai pályán győzte le a WSH-Palmfood Tolna-Mözs együttesét egy szikrázó összecsapáson.

A Gyulai Amazonok felnőttcsapata 17 órakor kezdi meg soros bajnokiját, az U17-es csapatok pedig 14 óra 30 perckor rúgnak labdába.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)