Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyi táncgálát rendeznek a művelődési központban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. december 11. 13:00
Karácsonyi táncgálát rendeznek a művelődési központban
Programajánló

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Művelődési központ

December 14-én, szombaton 18 órától rendezik meg a 16. Karácsonyi Táncgálát, ahol fellép többek között a Harruckern Táncegyüttes, a GM Tánciskola, az Acid Jazz Dance Company és az Energy Dance Cool. A József Dezső Alkotókör Tárgy nélküli kép – A rendező forma című kiállítása januárig látható a földszinten. 

Könyvtár

December 13-án, pénteken 18 órától Szilágyi Sándor történész tart előadást Büntetések a köztársaságkori római hadseregben címmel. A rendezvény a Szent László Baráti Kör utolsó programja 2019-ben. December 17-én, kedden 17 órakor közös kiállítást nyitnak a József Dezső Szakkör és a Boróka Kulturális Egyesület képzőművészei. A tárlatot Mitykó György, a Csabagyöngye Kulturális Központ kiállításszervezője nyitja meg. A kiállítás január 17-ig tekinthető meg. December 20-án, pénteken 17 órától Kukár Barnabás Manó etiópiai úti beszámolójával folytatódik a Világjáró gyulaiak sorozat.

Kamaraterem

December 14-én, szombaton 20 órától az Európa Kiadó lép fel, a koncert előtt pedig az Illúzió zéró áll színpadra. A jegyek elővételben 2000, a helyszínen 2500 forintba kerülnek. December 18-án, szerdán 19 órától a Tercina együttes ad koncertet Sírdogál a gyermek Isten címmel. A belépő 1900 forint.

Vigadó

December 12-én, csütörtökön 18 órától Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászók tartanak élménybeszámolót a K2 megmászásáról. A belépés ingyenes.

Városi advent

December 15-én, vasárnap 15.30-tól a Calliope Színjátszó Kör, majd a Portéka Színpad ad karácsonyi műsort. A gyertyagyújtást követően, 17 órától a katolikus templomban tartanak ünnepi misét.

Tájvízház

Gugolya MártaSzathmári DorinaSzabó Tímea AnitaKokavecz JuliannaSzabó ÉvaDeli BoglárkaMedvegy-Andelic Marija és Csiffáry Zsuzsanna Vintage karácsony című tárlatát január 6-ig nézhetik meg az érdeklődők.

Gyulai vár

A Marosán György hagyatékából álló, A háromszögház kincsei című kiállítás január 12-ig tekinthető meg a vár múzeumpedagógiai termében.

Gyulavári kastély

A Gyulavári Kézimunka Szakkör Fonalvarázs című tárlatát január 31-ig nézhetik meg az érdeklődők.

Kohán Képtár

A Székely Aladár Fotóklub Harmincöt évesek lettünk! című kiállítása január 26-ig tekinthető meg.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)