Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mentolos, cukormentes és maci formájú Mikulás-csokoládét is találtunk Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2019. december 02. 17:00
Mentolos, cukormentes és maci formájú Mikulás-csokoládét is találtunk Gyulán
Körbejártuk a fürdőváros üzleteit és megnéztük a kínálatot

December 6-a közeledtével arra gondoltunk, körbejárjuk a város üzleteit és megnézzük, hogy az egyik legfontosabb gyermekünnepre milyen csokoládékat és különlegességeket tudunk beszerezni. Aki azt gondolja, hogy csak kisebb és nagyobb csokoládék várják a vásárlókat, nem is tévedhetne nagyobbat: idén már mentolos, mini és töltött Mikulásokat is vehetünk, de akár Mikulás gumicumihoz is hozzájuthatunk a gyulai boltokban.

körbejártuk a város üzleteit, ahol megnéztük a csokoládé kínálatot

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A legnagyobb áruházban, a Tescoban, természetesen a kínálat is hatalmas. Itt a legolcsóbb Mikulások mini változatai 200 forint körül kezdődnek. A Mikulás szóra online rendszerük 44 terméket ad ki, köztük 36-t akciósan. Az olcsóbb Mikulás csokoládék mellett drágább édességcsomagok is kaphatók. Ezek közül az egyikkel müzlistálat adnak ajándékba 1400 forintért, a másikban Szerencsi csokoládék vannak 999-ért, de akár színes mikulászoknit is vásárolhatunk a legnagyobb áruházban.

Szomszédos testvére sem panaszkodhat a kínálat tekintetében: az Intersparban mentolos Mikulás-csokoládét is találtunk. Itt is várják a szülőket a csokoládék, az adventi naptárak és a téli csokitojások, karácsonyfadíszek. A mini csokikért lila változatban 200 forintot kérnek, a nagyobb, ropogós verzió már ennek a duplájába kerül. Fotózni egyébként tilos az üzletben, így a tanácstalan apukák csak nehezen tudnának otthonról telefonos segítséget kérni a csokoládérengetegből. 

Itt a Mikulás-csomag 1099 forintos áron vásárolható, de akár mikulásos meglepetésdoboz is van 1699 forintért, a plüssállattal feltuningolt verzió pedig 3299 forintért vásárolható meg.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Ajándékcsomagunkat itt szarvasos fejdíszekkel, vicces szemüvegekkel és elegáns csokoládé-összeállításokkal is kiegészíthetjük. A mentolos édesség ára 800 forint, ám a Télapó helyett akár medvéket is beszerezhetünk a Lindt termékei közül, de csokoládépingvinek is akadnak a polcokon. Előbbi 1200, utóbbi 1500 forintos áron kapható. A felnőttekre és a cukorbetegekre is gondoltak: itt fruktózos és étcsokoládés mikulásfigura is van, mindkettő 500 forint alatt. 

A Lidlben voltak a leglázadóbbak, ugyanis akár napszemüveges Mikulásokat is beszerezhetünk zöld és kék színekben, mindössze 399 forintért. Itt már 159 forintos figura is van, amelyek mellett többféle adventi naptárral, vagy 699 forintos Mikulás-csomaggal is meglephetjük innen a legkisebbeket. A tasakok ára 39 forint.

A legszínesebb kínálattal talán az egyik sarki kisbolt várja vásárlóit. Ott a Mikulás-dobozok mellett játékcsomagokat is árulnak a gyerekeknek. Ajándéktasak itt 20 forintért vásárolható és Piros Mogyorós figurákat is árulnak 565 forintos áron. Fémdobozos Mikulásuk 1215 forint, de elsőre nem tudni, mit rejt. Azoknak, akik a csokoládét már unják, darabonként 70 forintért Mikulás gumicumit is vásárolhatunk.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)