Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A második körbe gurították magukat a városi csapatok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. november 08. 15:30
A második körbe gurították magukat a városi csapatok
A Suzuki Kupa 7. és 8. fordulójának eredményei

A városi tekebajnokság hetedik és nyolcadik fordulóját rendezték meg október 21. és október 31. között. A Suzuki Kupa 42. évadának soros fordulóiban a városi együttesek az első körből átgurították magukat a másodikba.

A fürdővárosi tekeharcok első körének zárásaként a Magyarvárosi Söröző átlépett az Öregfiúk csapatán, a Kövite-Sarkadkeresztúr pedig legyűrte a Glas Vegas legjobbjait. A második forduló nyitásaként az Ismerős Arcok együttese behúzta a Szabó Legények elleni derbit, a címvédő begyűjtötte sorozatban hatodik győzelmét a Kövite-Sarkadkeresztúr gárdája ellen, a Magyarvárosi Söröző pedig legurította a Glas Vegas csapatát.

Eredmények: Magyarvárosi Söröző–Öregfiúk 5-1, Kövite-Sarkadkeresztúr– Glas Vegas 4-2, Ismerős Arcok– Szabó Legények 4-2, „LL” Kétegyháza– Kövite-Sarkadkeresztúr 5-1 és Magyarvárosi Söröző– Glas Vegas 6-0.

A fordulók legjobb eredményei: Bakos György 492 fa, Püski Mariann 474 fa és Nyári Krisztofer 473 fa.

A tabella állása: 1. Ismerős Arcok 12 pont, 2. „LL” Kétegyháza 12 pont, 3. Magyarvárosi Söröző 10 pont, 4. . Kövite-Sarkadkeresztúr 6 pont, 5. Öregfiúk 4 pont, 6. Szabó Legények 2 pont, 7. Glas Vegas 0 pont.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)