Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Terminátor: Sötét végzet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. október 30. 17:00
Heti premier a Center moziban a Terminátor: Sötét végzet
Október 31. és november 6. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban a Terminátor: Sötét végzet címá akció-kaland-sci-fi

Forrás: imdb.com

Heti premier a Center moziban a Terminátor: Sötét végzet (szinkr. amerikai-kínai akció-kaland-sci-fi) 14.45, 18.30, 21.00 és szombaton, vasárnap 10.30-kor. Linda Hamilton (Sarah Connor) és Arnold Schwarzenegger (T-800) visszatérnek meghatározó szerepükben a Terminátor: Sötét végzetben, amit Tim Miller (Deadpool) rendezett, producerei pedig James Cameron és David Ellison. A Terminator 2: Az ítélet napja eseményei után játszódó Terminátor: Sötét végzetben további szereplői Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna és Diego Boneta.

15.00, 17.15, 19.00 és szombaton, vasárnap 11.00-kor Addams family – A galád család (szinkr. amerikai-brit-kanadai animáció) PREMIER! 3D! Csettintésre készülj! A Halloween első számú famíliája, Addamsék visszatérnek a mozivászonra első animációs vígjátékukban. A környék legfurább családja viccesen, szokatlanul és nevéhez méltó módon értelmezi újra, mit is jelent jó szomszédnak lenni.

14.30, 16.30 és szombaton, vasárnap 10.45-kor 3D-ben, valamint 31-ét, 5-ét és 6-át kivéve 15.15-kor 2D-ben A jetikölyök (szinkr. amerikai-kínai animáció) A Pearl Studio és a DreamWorks Animation közös produkciója nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi a közönséget Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig. Amikor egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.

16.30, 18.45 és szombaton, vasárnap 10.30-kor Demóna: A sötétség úrnője (szinkr. amerikai családi) 3D! Gondtalanul teltek az évek Demóna és Auróra számára. A szívfájdalom, bosszú és végül szeretet nyomán kialakult kapcsolatuk elmélyült. Ám az emberek és tündérek közötti gyűlölködés változatlanul fennáll. Auróra közelgő esküvője Fülöp herceggel ünneplésre szolgáltat okot Ulstead királyságában és a közeli Móriában, hiszen a két világ is egyesülhet a friggyel. Egy nem várt találkozás azonban új, nagy hatalmú szövetségessel ismerteti meg Demónát, aki eltávolodik Aurórától, s így a keresztanya és keresztlánya a Nagy Háború ellentétes oldalán találják magukat, ami próbára teszi családi összetartozásukba vetett hitüket.

17.15, 19.00 Drakulics elvtárs (magyar vígjáték) PREMIER! A kubai forradalmat is megjárt Fábián elvtárs (Nagy Zsolt) hazalátogat, hogy megnyisson egy nagyszabású véradó mozgalmat, de valami nagyon nem stimmel vele. Az öreg harcos úgy néz ki, mint ha 30 éves lenne, laza stílusa meg egy vérvörös Mustangja van, és a nők döglenek az ágyban fáradhatatlan fenevad után. A kémelhárítás azonban felkészült a küzdelemre, és legjobb embereit állítja az ügyre. Mária (Walters Lili) kísérőként próbál a gyanús alak bizalmába férkőzni, és ahogy az álrandevúk egyre komolyabbra fordulnak, a törékeny kis nő úgy lesz egyre magabiztosabb: nemsokára elhiszi magáról, hogy több esze és nagyobb ereje van, mint az őt dróton rángató férfiaknak. Eközben a pasija, Laci (Nagy Ervin), a megfigyelés, lehallgatás és közelharc mestere a háttérből figyel, és amikor épp nem a féltékenységtől őrjöng, akkor olyat csinál, ami pont nem az erőssége: gondolkodik. Vajon mi lehet az örökifjú elvtárs titka, aki csatos üvegből sűrű piros levet szopogat, és sóvárogva méregeti az elvtársnők finoman ívelt nyakát?

 

a drakulics elvtárs című magyar vígjáték

Forrás: imdb.com

20.45-kor Halálod appja (szinkr. amerikai horror-thriller) Napjainkban szinte együtt élünk az okos telefonunkkal, appok követik nyomon a napirendünket, a fittségünket, a szerelmi életünket. Ha kijön egy új applikáció, arra mindenki egyből rákattan. De mi történik akkor, ha egy app azt is meg tudja mondani, mikor fogunk meghalni? Quinn (Elizabeth Lail) miután barátai unszolására letölti a népszerű Halálod appját, döbbenten látja, a telefonja kijelzője szerint már csak 2 napja van hátra. Miközben a visszaszámlálón peregnek a percek, és a rémült lány versenyt fut az idővel, hogy túlélje a számára kijelölt haláli határidőt, egy sötét alak is a nyomában liheg. De vajon Quinn ki tudja cselezni a végzetét?

21.00-kor Zombieland 2. – A második lövés (szinkr. amerikai akció-horror) A zombiapokalipszist is meg lehet szokni. A négy túlélő, Columbus, Tallahasse, Wichita és Little Rock számára is hétköznapivá váltak az élőhalottak támadásai, a harc és a vér. A Fehér Házból kiköltöznek Amerika középső vidékére: de hamarosan megbánják a döntésüket. Nemcsak túlélőkkel találkoznak, hanem a zombik új fajával is: szupererős és szuperfurcsa lényekkel.

31-én, 5-én és 6-án 14.30-kor Álomnagyi (szinkr. francia-belga vígjáték) A hét féltestvérből álló szedett-vedett társaság, két évig boldogan élnek együtt tágas lakásukban, de a nyári vakáció idejére, ki kell költözniük otthonukból. Különböző szülőkhöz kerülnek. A legfiatalabb, a kis Gulliver a tengerparton élő nagymamájához. A különc Aurore azonban nem éppen átlagos nagyi, ahelyett, hogy vigyázna unokájára, szívesebben bulizik. Ezért aztán a fiú féltestvérei elhatározzák, hogy Gulliver megmentésére indulnak, és kezdetét veszi egy újfajta családi forradalom. Aurore nagyi már teljesen meg volt róla győződve, akadályok nélkül élvezheti az élet örömeit, amikor megjelenik ajtajában ez a hét nem mindennapi gyerek, hogy rendet teremtsen.

20.45-kor Lótolvajok (norvég-svéd-dán dráma) A hatvanas éveiben járó özvegy férfi egy észak-norvég faluba vonul vissza a civilizációtól. Egy téli estén találkozik szomszédjával, akiről kiderül, évtizedekkel korábban ismerősök voltak. Felidézik a régi idők emlékeit, amikor a férfi 15 éves tinédzser volt, s életre szóló élményekkel gazdagodott. Apjával az egész nyarat egy egyszerű folyóparti kunyhóban töltötte, megismerve a természet szépségeit, a vadlovak betörését, a kemény favágó munkát, valamint az első szerelem élményét is. De az idill mögött titkok, traumák és fájdalom is kijutott a fiatalnak, életre szóló sebeket ejtve a tinédzser lelkén.

 

a Lótolvajok című norvég-svéd-dán dráma

Forrás: imdb.com

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)