Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Halálod appja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. október 23. 17:00
Heti premier a Center moziban a Halálod appja
Október 24–30. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban a Halálod appja című amerikai horror-thriller

Forrás: imdb.com

Heti premier a Center moziban a Halálod appja (szinkr. amerikai horror-thriller) 21.00-kor. Napjainkban szinte együtt élünk az okos telefonunkkal, appok követik nyomon a napirendünket, a fittségünket, a szerelmi életünket. Ha kijön egy új applikáció, arra mindenki egyből rákattan. De mi történik akkor, ha egy app azt is meg tudja mondani, mikor fogunk meghalni? Quinn (Elizabeth Lail) miután barátai unszolására letölti a népszerű Halálod appját, döbbenten látja, a telefonja kijelzője szerint már csak 2 napja van hátra. Miközben a visszaszámlálón peregnek a percek, és a rémült lány versenyt fut az idővel, hogy túlélje a számára kijelölt haláli határidőt, egy sötét alak is a nyomában liheg. De vajon Quinn ki tudja cselezni a végzetét?

14.45-kor Szörnyen boldog Halloween (szinkr. mexikói animáció) Salma sosem találkozott biológiai szüleivel, az egyetlen dolog, amit tud róluk, hogy még kisbaba korában elhagyták őt. A fiatal lány egész életét annak szentelte, hogy felkutassa családját, ám eddig nem járt sikerrel. Egy napon aztán felfedez egy különleges könyvet, amely részletesen mesél a város valamint a benne élő emberek történelméről. A könyv segítségével talán esélye nyílik felkutatni szüleit, így Salma elindul élete nagy kalandjára két barátjával, Jorgéval és Pedróval. Varázslatos útjuk során megnyílik előttük a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol különös lények lesznek segítségükre.

14.30, 16.15, 18.15 és szombaton, vasárnap 10.45-kor 3D-ben, 16.30-kor 2D-ben A jetikölyök (szinkr. amerikai-kínai animáció) PREMIER! A Pearl Studio és a DreamWorks Animation közös produkciója nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi a közönséget Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig. Amikor egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.

15.00, 16.30, 18.45 és szombaton, vasárnap 10.30-kor Demóna: A sötétség úrnője (szinkr. amerikai családi) 3D! Gondtalanul teltek az évek Demóna és Auróra számára. A szívfájdalom, bosszú és végül szeretet nyomán kialakult kapcsolatuk elmélyült. Ám az emberek és tündérek közötti gyűlölködés változatlanul fennáll. Auróra közelgő esküvője Fülöp herceggel ünneplésre szolgáltat okot Ulstead királyságában és a közeli Móriában, hiszen a két világ is egyesülhet a friggyel. Egy nem várt találkozás azonban új, nagy hatalmú szövetségessel ismerteti meg Demónát, aki eltávolodik Aurórától, s így a keresztanya és keresztlánya a Nagy Háború ellentétes oldalán találják magukat, ami próbára teszi családi összetartozásukba vetett hitüket.

 

az Addams family – A galád család című amerikai-brit-kanadai animáció

Forrás: imdb.com

17.15 és szombaton, vasárnap 11.00-kor Addams family – A galád család (szinkr. amerikai-brit-kanadai animáció) PREMIER ELŐTT! 3D! Csettintésre készülj! A Halloween első számú famíliája, Addamsék visszatérnek a mozivászonra első animációs vígjátékukban. A környék legfurább családja viccesen, szokatlanul és nevéhez méltó módon értelmezi újra, mit is jelent jó szomszédnak lenni.

19.00-kor Zombieland 2. – A második lövés (szinkr. amerikai akció-horror) A zombiapokalipszist is meg lehet szokni. A négy túlélő, Columbus, Tallahasse, Wichita és Little Rock számára is hétköznapivá váltak az élőhalottak támadásai, a harc és a vér. A Fehér Házból kiköltöznek Amerika középső vidékére: de hamarosan megbánják a döntésüket. Nemcsak túlélőkkel találkoznak, hanem a zombik új fajával is: szupererős és szuperfurcsa lényekkel.

21.00-kor Gemini Man (szinkr. amerikai akcióthriller-sci-fi) Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akcióthrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését.

20.30-kor szinkronosan és 18.30-kor felirattal Joker (amerikai krimi-dráma) Nem volt még őrültebb, veszélyesebb és viccesebb antihős a képregényvilágban. De hogyan lett Jokerből Joker, a komor Batman örök ellensége és ellentéte? Ez a történet megmutatja, miképpen válhat egy ártatlan lúzerből világok felforgatója, hadseregek legyőzője és szuperhősök méltó ellenfele. Nem kell hozzá sok – elég a gyilkos humor.

14.45-kor FOMO – Megosztod, és uralkodsz (magyar dráma) Ha nem vagy online, nem is létezel? A gimnazista Gergőt és barátait, azaz a Falka tagjait három dolog motiválja: a szex, a buli és hogy az ezekről készült videókat minél többen megnézzék a netes csatornájukon. A challenge-videóik idővel egyre durvábbá válnak, amikor pedig egy házibuliban Lilla a fiúbanda prédájává válik, egyetlen éjszaka alatt a feje tetejére áll a budapesti fiatalok biztosnak tűnő világa.

20.45-kor Az angyal (argentin-spanyol életrajzi-bűnügyi dráma) ART! A tizenhét éves Carlos angyali arca és göndör fürtjei mögött egy morális gátlások nélküli szörnyeteg rejtőzik. Amikor összeáll az egyik osztálytársával, kétfős bandájuk sorra követi el az egyre súlyosabb bűncselekményeket, a gyilkosságoktól sem visszariadva, rettegésben tartva a ’70-es évek Buenos Airesét.

 

az angyal című argentin-spanyol életrajzi-bűnügyi dráma

Forrás: imdb.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)