Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulára látogatott Gulyás Gergely

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. október 10. 08:05
Gyulára látogatott Gulyás Gergely
A Miniszterelnökséget vezető miniszter Görgényi Ernő polgármesterrel tárgyalt a fürdővárosban

Gyulára látogatott Gulyás Gergely október 9-én, a Miniszterelnökséget vezető miniszter Görgényi Ernő polgármesterrel, Kovács József országgyűlési képviselővel és Takács Árpád kormánymegbízottal folytatott megbeszélést.

kovács józsefgulyás gergelygörgényi ernő és takács árpád

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Görgényi Ernő elmondta, hogy Gulyás Gergely egy rövid munkalátogatás miatt érkezett a fürdővárosba, ennek során a folyamatban lévő ügyekről tárgyaltak.

A polgármester hozzátette, hogy a megbeszélés legfőbb témája az Airbus Helicopters gyulai gyárának államigazgatási előkészületi munkálata volt, de szóba kerültek az október 13-i önkormányzati választás kérdései is.

A városvezető megköszönte a miniszternek, hogy ellátogatott a Gyulára, egyben azt is, hogy a kormány partnerként tekint a városra.

Gulyás Gergely hangsúlyozta: az elmúlt években távolról is szemmel látható volt, hogy milyen ütemben fejlődik a város. Hozzátette, hogy ha ez így folytatódik, akkor Gyula még élhetőbb, még vonzóbb város lehet, és a régióban betöltött szerepe is tovább erősödhet.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

– Látszik, hogy van egy világos koncepció, egyértelmű és logikus tervezés, és az is, hogy a kormánnyal való együttműködés eredményes – húzta alá a miniszter. – A kormány részéről azt tudjuk mondani a települések számára, hogy mi nyitottak vagyunk a következő években is az együttműködésre.

Mint mondta, abban bíznak, hogy olyan polgármesterek és képviselők kerülnek a testületekbe, így Gyulán is, akik tudják, hogy érdemes együttműködni a városok érdekében a kormánnyal.

Az Airbus Helicopters beruházása kapcsán megjegyezte: jelenleg is folyamatban van a kiemelt beruházássá nyilvánítás, remélik, hogy minél hamarabb felépülhet a gyár, amely az egész régió teljesítményére hatással lesz.

Kovács József megköszönte Gulyás Gergelynek, hogy ellátogatott városunkba, majd hozzátette: a fürdővárosban 2010 óta töretlen munka folyik, a fejlődés pedig folyamatos.

 

gulyás gergely a tervezett airbus gyár helyszínét is megnézte

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)