Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai vár munkatársai is teljesítették a Tetris challenge-et

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.MAGAZIN • 2019. október 09. 09:00
A gyulai vár munkatársai is teljesítették a Tetris challenge-et
A fotókon Keve, a solymász kutyája, valamint két szalagos álölyv is látható

 

Fotó: Erkel Ferenc  NKft. – Incze László

A gyulai vár munkatársai is teljesítették a Tetris challenge-t, a fotókon a kovács 120 kilogrammos üllője, néhány ágyúgolyó, valamint a solymász magyar vizslája és két szalagos álölyve is látható.

Mint ismert, a népszerű internetes kihívásban részt vevőknek olyan képet kell készíteniük, amelyen az összes felszerelésükkel „kiterítve” fekszenek a földön. A Tetris challenge-t a Magyar Honvédség különleges erői, tűzoltók, mentősök és orvosok is teljesítették már.

Az Erkel Ferenc  NKft. hivatalos oldalán, a gyulakult.hu-n közölt cikkből kiderül: a gyulai várban készült fotókon Árgyelán János kovácsmester, Árgyelán Adrienn kulturális szervező, múzeumpedagógus, Czene Ferenc solymász és az erődítmény harcosa látható.

 

 

Fotó: Erkel Ferenc  NKft. – Incze László

Mint írták, a kovács mellett 120 kilogrammos üllője, méretes kalapácsa és patafaragó vésője is helyet kapott. A harcos eszköztárában egy 22 kilogrammos láncing, egy másfél kezes kard és ágyúgolyók találhatók, de Keve, a solymász kutyája, valamint két szalagos álölyve, Boróka és Ábel is szerepel a fotókon.

A gyulakult.hu arról is beszámol, hogy a fotózás előkészítése két hétig, a pakolás pedig egy napig tartott. A képeket Incze László, az Erkel Ferenc NKft. munkatársa készítette drónnal.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)