Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Filmvetítéssel, fotókiállítással és dzsesszkoncerttel kezdődik a várszínház kamaratermi évada

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2019. október 05. 10:00
Filmvetítéssel, fotókiállítással és dzsesszkoncerttel kezdődik a várszínház kamaratermi évada
Az évadnyitón átadják a 2019-es év leghűségesebb nézőjének járó díjat

Képünk a várszínház nyári évadában készült az Újvidéki Színház előadásán

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összművészeti karakteréhez illő programsorozattal, filmvetítéssel, fotókiállítással és dzsesszkoncerttel nyitja ősztől tavaszig tartó kamaratermi évadát október 8-án a Gyulai Várszínház.

A teátrum tájékoztatása szerint a színházbarátok este fél hattól Kiss Zoltán és G. Tóth Ildikó filmösszeállítását láthatják az 56. nyári évad legemlékezetesebb pillanatairól. A vetítés után közönségtalálkozóra várják az érdeklődőket, és átadják a 2019-es év leghűségesebb nézőjének járó díjat.

Az évadnyitó keretében Rusznyák Csabának, a Gyulai Hírlap fotósának nyílik kiállítása este háromnegyed hétkor, majd a nyolctagú Fourtissimo Jazz Orchestra ad koncertet a kamarateremben.

Az októberi programok kapcsán kiemelték: a színházban október 14-től vetítik a Gyulán készült Toldi című filmet. A fürdővárosi diákok napközben, a felnőttek október 16–18. között esténként láthatják az alkotást.

A kamarateremben október 22-én Jordi Galcerán sikerdarabját, a Grönholm-módszert láthatja a közönség a kézdivásárhelyi Udvartér Teátrum előadásában, október 26-án pedig a Nemzeti Színház művésze, Szarvas József viszi színre Pustol a hó – avagy avagy Könnyű neked, Szarvas Józsi… című darabját, amely a Bérczes Lászlóval közösen írt könyvéből készült.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)