Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Érték és Minőség nagydíjjal ismerték el a Gyulahús Kft. sültpaprika ízesítésű darabos sertésmájasát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. szeptember 10. 16:51
Érték és Minőség nagydíjjal ismerték el a Gyulahús Kft. sültpaprika ízesítésű darabos sertésmájasát
A díjat Bíró Antal termelésvezető vette át az Országház felsőházi termében

a gyulai delegáció a díjátadón

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Második alkalommal adták át az Érték és Minőség nagydíjakat szeptember 10-én, kedden az Országház felsőházi termében. Az ünnepségen díjazták a Gyulahús Kft. sültpaprika ízesítésű darabos sertésmájasát is.

A díjat azért hozták létre, hogy lehetőséget adjanak azoknak a vállalkozásoknak, amelyek termékük magas minőségével szeretnének kitűnni a hazai és nemzetközi termékek közül. A Gyulahús Kft. elismerését Bíró Antal termelésvezető vette át Farkas Sándortól, az agrárminisztérium miniszterhelyettesétől.

Hagyományos, mégis trendi – így jellemzik a darabos sertésmájast, a termékcsalád legújabb tagját, amelyek különleges ízvilágát a sültzöldségek aromája adja. Mint megtudtuk, a májas glutén- és laktózmentes verzióban is kapható.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)