Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az Európa Kiadó és a Kaukázus is Gyulára jön az ősszel

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. KULTÚRA • 2019. szeptember 10. 15:00
Az Európa Kiadó és a Kaukázus is Gyulára jön az ősszel
A Kultúr Cafe 48 programjairól Kiss Jánossal beszélgettünk

A szokásosnál is szélesebb palettával várja az érdeklődőket ősszel a Kultúr Cafe 48, amelynek fő jellemzője idén a műfaji sokszínűség lesz, ugyanis a rockzene mellett idén belekóstolhatunk a képzőművészetbe és az irodalomba is – nyilatkozta lapunknak Kiss János szervező.

a kaukázus zenekar is gyulára érkezik az ősszel (képünk a januári koncertjükön készült)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Kiss Jánostól megtudtuk, hogy a Kultúr Cafe 48 őszi programjai Sándor László fotográfus kiállításával indultak útjukra szeptember 5-én, a tárlatot szeptember 25-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Kiemelte: idén megpróbálják beindítani a fürdővárosban az igazi klubéletet, így az ősz folyamán a Red Hole Music Pub-ban is szerveznek koncerteket. A szórakozóhelyen fog fellépni a gyulai Illúzió Zéró, a 80-as és 90-es felkapott zenekara, a Vágtázó Halottkémek, valamint a Kaukázus együttes is.

Kiss János elmondta, hogy az ősz legnagyobb dobása az Európa Kiadó koncertje lesz december 9-én, amely fennállása óta harmadik alkalommal fog koncertezni Gyulán 1993 és 1997 után.

A Kultúr Cafe 48 idén ősszel – a Gyulai Várszínházzal közösen – az irodalmat is felveszi a repertoárjába: érkezik hozzánk a greCSÓKOLlár, amely Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László közös produkciója, valamint Háy János és Beck Zoltán zenés-irodalmi estje, a Háy come Beck.

GYULAI HÍRLAP • 2019. szeptember 10. 15:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)