Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Szobor Stéberlnek! Körforgalom! Kukár 43!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. szeptember 08. 12:33
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Szobor Stéberlnek! Körforgalom! Kukár 43!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

A friss Gyulai Hírlapban többek között arról írunk, hogy a héten bemutatták a Stéberl András húsipari szakembernek készülő szobor makettjét. Széri-Varga Géza szobrászművész alkotását 2020 májusában leplezik le. Címlapfotónk az Erkel Ferenc gimnázium tanévnyitóján készült. A tanintézménynek szeptembertől Zámori Ida az új igazgatója. E heti lapszámunkban arról is hírt adunk, hogy a napokban átadták a Béke sugárúti körforgalmat és a felújított Szent Miklós parkot. Előbbi 130 millió forintba, utóbbi több mint 250 millió forintba került. Az újságban emellett cikket közlünk a nagycsaládosoknak nyújtott iskolakezdési támogatásról, Kukár István legújabb kiállításáról és három fürdővárosi balesetről. Arról is beszámolunk, hogy összeállt Gyulán a baloldali ellenzék, a polgármesterjelöltjük Leel-Őssy Gábor. A hírlapból emellett azt is megtudhatják olvasóink, hogy a Városbarátok összegyűjtötték az önkormányzati választáson való induláshoz szükséges ajánlóíveket. Lapunkból természetesen ezúttal sem hiányozhatnak a sporthírek, az állandó rovatok és a jegyzet.

 

Fotó: Gyulai Hírlap 

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben(Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), buszpályaudvari nonstop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi nonstop (Liliom köz), Gyulai Várfürdő, büfé (Várkert u. 1.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), vasútállomás, újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri dohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9–11.), kórházi újságos pavilonTörökzugi Kiss ABCtörökzugi dohányboltbuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Vértanúk útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)