Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kedden már belekóstolunk az őszbe

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. szeptember 02. 17:30
Kedden már belekóstolunk az őszbe
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Ma északnyugaton többnyire erősen felhős időre számíthatunk, másutt gomolyfelhők képződnek. Elsősorban az északnyugati és északi megyékben alakulhat ki zápor, zivatar, illetve a Dunántúl északi felén eső is.

Az éjszaka első felében a záporok, zivatarok száma átmenetileg jelentősen csökken, ugyanakkor nyugat felől fokozatosan erősen megnövekszik a felhőzet. Az éjszaka második felében előbb a Dunántúlon, majd a középső megyékben is több helyen valószínű eső, zápor, illetve néhány zivatar.

Kedden a Dunántúlon már a délelőtt folyamán megszűnik a csapadék, és jelentősen csökken a felhőzet, ott alapvetően napos idő várható a nap legnagyobb részében.

A Dunától keletre délutánig még erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé kell esőre, záporra, helyenként zivatarra számítani. Délután és este a keleti megyékben is fokozatosan megszűnik a csapadék.

Az északi, északnyugati szél nagy területen megerősödik, kedd estére azonban jelentősen mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 18 és 27 fok között valószínű. 20 fok alatti értékek a tartósabban csapadékos északi tájakon, 25 fok fölötti maximumok pedig délelőtt a keleti határszélen lehetnek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)