Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Három gyalogost gázoltak el a zebrán, megúszták könnyű sérüléssel

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. augusztus 16. 09:30
Három gyalogost gázoltak el a zebrán, megúszták könnyű sérüléssel
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök augusztus 15-én – írta a police.hu.

Gyulán, a Vértanúk útja és a Bajza utca kereszteződésében, a gyalogos-átkelőhelyen dél körül egy személyautó elütött három gyalogost, akik könnyű sérülést szenvedtek.

Orosházán este kilenc óra körül előállítottak a rendőrök egy nőt, aki a gyanú szerint ittasan vezetett. Személyautóval közlekedett a Szentesi úton, amikor leállították. Az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett nála, majd a rendőrkapitányságon végzett újabb két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a nő vezetői engedélyét, és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A rendőrök két embert fogtak el augusztus 15-én elfogatóparancs alapján. A Sarkadi Rendőrkapitányság egy helyi férfit vett őrizetbe, a 26 éves fiatalember ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot lopás bűncselekmény elkövetése miatt. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság munkatársai egy kunágotai férfit fogtak el, aki ellen szintén a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot testi sértés miatt. A rendőrök a 22 éves férfit előállították.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)