Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szomszédvári együttessel próbál a bajnoki rajtra a gyulai csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. augusztus 08. 17:00
Szomszédvári együttessel próbál a bajnoki rajtra a gyulai csapat
A Gyulai FC-Termál csapata a Jamina SE együttesét fogadja augusztus 10-én

A Magyar Kupa Békés megyei ágának második fordulójában a Gyulai FC Termál csapata a Jamina SE gárdáját látja vendégül augusztus 10-én. Az egyre jobban összeszokó Berényi-csapat egy alaposan átalakult szomszédvári együttessel találkozik a bajnokság főpróbáján.

A szereplők újak, a csata maradt a régi

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Augusztus 17-én indul útjára a Megyei I.-es bajnokság 2019/2020-as szezonja. Az első fordulóban a Gyulai FC-Termál együttes a Szarvasi FC gárdáját fogadja. A bajnokság előtt azonban a Berényi Tibor vezette gyulai gárda a Magyar Kupa második fordulójában lesz érdekelt, ahol a Jamina SE csapatát látja vendégül.

A fürdővárosi alakulat az első fordulóban a Dévaványai SE otthonában aratott háromgólos sikert. A Berényi-csapat a következő fordulóban egy bajnoki riválisával csap majd össze, amely csapat szinte teljesen átalakult a nyári szünetben. Ahogy azt a bmsextra.hu internetes portálon olvashatjuk, a szomszédvári gárda hét alapemberétől vált meg a bajnokság végeztével. A békéscsabai drukkerek azonban annak mindenképpen örülhetnek, hogy a kőkemény védekezéssel operáló együttes megszerezte a többszörös gólkirály Miklya Miklós Mihályt, aki meghatározó lehet a bajnoki szereplésben.

Berényi Tibor előzetesen lapunknak elmondta, hogy csapata mindenképpen győzni szeretne a hétvégi összecsapáson, így teremtve kiváló alapot a bajnokság kezdésére.

– A hétvégi Jamina SE elleni mérkőzésen szeretnénk győzelemmel megörvendeztetni a szurkolóinkat, továbbá minél messzebbre eljutni a kupasorozatban. Egy-két kisebb sérülés akad a csapatnál, de megfelelő kerettel tudunk készülni a hétvégi mérkőzésre. Fontos lenne a győzelem, hogy minél jobb hangulatban fussunk neki a bajnoki rajtnak – fűzte hozzá a gyulai vezetőedző.

A Gyulai FC-Termál csapata 17 óra 30 perckor fut ki az Id. Christián László Városi Sporttelep centerpályájára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)