Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Buborékeső, óriástorta és minden földi jó várja a gyerekeket a várkertben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2019. május 26. 14:09
Buborékeső, óriástorta és minden földi jó várja a gyerekeket a várkertben
Az egész napos szórakozás sportprogramokkal indult

Városi sport- és gyermeknapra várják május 26-án délelőtt 9 órától a gyermekeket és szüleiket a gyulai várkertbe. Az eseményen Alt Norbert alpolgármester köszöntötte a megjelenteket. Elmondta: azzal a céllal rendezték meg a sportnappal egybekötött egész napos gyermekfesztivált, hogy a felnőttek és a gyermekek is jól érezzék magukat az eseményen.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Mozgalmas hét áll mögöttünk, mert ez a rendezvény szorosan összefügg az elmúlt két nap eseményeivel, hiszen az EDÜ szervezése is ezen a héten zajlott. A rendezvényre csaknem 800 fiatal jelezte részvételét. Bízom benne, hogy a mai színes programskálán mindenki megtalálja a magának valót – hangsúlyozta az alpolgármester, majd megköszönte a szervezők munkáját.

Ezek után Somi Margó tartott felnőttjógát, majd további sportprogramok indultak a helyi fitneszedzők vezetésével. Délben ingyenes ételkóstoló kezdődött, majd a Gyulai Erkel Ferenc Ifjúsági Fúvószenekar adott műsort a megjelenteknek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A legkisebbek már kora délelőtt birtokba vették a várkertet. Andor bohóc mellett tűzoltóautók és rendőrautók bemutatója szórakoztatta a családokat. A kreatív fiatalokat játszó- és alkotóház várja egész nap, az éhes apróságok pedig zöldségeket kóstolhatnak a gasztrosátorban, ahová a családi főzést is hirdettek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az egész napos programok között kocsikázási lehetőség is van, a gyerekek egy lovasfogatot próbálhatnak ki. Az ugrálóvárak, a lufi és vattacukor sem hiányzik a gyulai gyereknapról. Egészen délutánig fitneszprogramok zajlanak a színpadon, majd 16 órakor Berta János vándorkomédiás mesél a gyerekeknek. A folytatásban a Bojtorján zenekar szórakoztatja a legkisebbeket, és végül a nap fénypontja következik: egy óriási tortát osztanak szét a legkisebbek között. 

Az egész napos szórakozást a Hanta Banda gyermekműsora, majd konfetti- és buborékeső zárja.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)