Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tanulmányúton jártak a gyulai főiskolások

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. május 10. 09:00
Tanulmányúton jártak a gyulai főiskolások
A hallgatók a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, a drogambulancia és a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet életébe nyerhettek betekintést

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karának hallgatói tettek látogatást május 8-án a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon, a drogambulancián és a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben – írta a police.hu

 

Forrás: police.hu

Társadalmi biztonság – prevenciós ismeretek címmel indultak kurzusok nemrégiben a Gál Ferenc Főiskolán. Az erről szóló együttműködési megállapodást február 19-én írta alá a főiskola fenntartója, a Szeged-csanádi Egyházmegye püspöke, Kiss-Rigó László, Kozma Gábor, az intézmény rektora, valamint Dakos József rendőr dandártábornok, Csongrád megye rendőrfőkapitánya és Polyák Zsolt rendőr dandártábornok, Békés megye rendőrfőkapitánya.

A négyoldalú együttműködés keretében a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán, Szarvason, biztonsággal, bűnmegelőzéssel és baleset-megelőzéssel kapcsolatos előadásokat tartanak a hallgatóknak az ezen a területen dolgozó szakemberek.

 

 

Forrás: police.hu

A kurzus a gyakorlatban is megismerteti a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat és a rendőrség munkáját a leendő pedagógusokkal. Ennek megfelelően a hallgatók május 8-án tanulmányúton jártak.

Gyulán, a drogambulancián és a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben tettek látogatást. Békéscsabán, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon Békés megye rendőrfőkapitánya fogadta őket, majd megnézhették egy különleges meghallgató szobát, illetve azt, hogyan működik a rendőrség Tevékenység-irányítási Központja. Emellett látogatást tettek a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Irodájában is.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)