Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Végre elkapná riválisa grabancát a Bíró-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. május 10. 10:00
Végre elkapná riválisa grabancát a Bíró-csapat
A Gyulai FC-Termál csapata az OMTK-ULE együttesét fogadja május 11-án

A Gyulai FC-Termál csapata a Megye I.-es labdarúgó-bajnokság alsóházi rájátszásának hetedik fordulójában az OMTK-ULE együttesét látja vendégül május 11-én. Bíró Róbert gárdája végre le szeretne számolni az ebben az évben legyőzhetetlennek bizonyuló ellenfelével.

Sikeresen teljesítené következő mérkőzését is a bíró-csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai együttes az alsóházi tabella éléről várja aktuális riválisát, akivel igencsak van elszámolni valója. Az orosházi együttes a bajnokság utolsó helyezettjeként érkezett a rájátszásba, ám eddig kiválóan teljesít, hiszen a rangsor harmadik helyén áll.

A csapatok az alsóházi fordulókban már találkoztak egymással, akkor gólnélküli döntetlennel zárult a derbi. A bajnokság során kétszer is szembenézett egymással a két rivális, amelyből egyszer a gyulai, egyszer pedig az orosházi szurkolók örülhettek.

Ahogy azt Bíró Róbert elmondta, a hétvégén egy olyan csapat ellen kell csapatának játszania, amelyet idén még nem sikerült megvernie.

– Ahhoz, hogy elérjük a célunkat most muszáj lesz a három pontot szereznünk. Ugyanazt a fegyelmezett játékot várom a csapattól, amit a Jamina SE ellen bemutatott. Az utolsó három meccsre kilenc pontot tervezek, amit a csapat képes is véghezvinni. A Bíró-gárdának szüksége van a győzelemért járó pontokra, hiszen a tabella első három együttese között csupán egy-két pont a különbség.

A Gyulai FC-Termál következő alsóházi fordulója 17 órakor kezdődik az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)