Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Árokba hajtott egy autó

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. április 27. 10:30
Árokba hajtott egy autó
Rendőrségi hírek Békés megyéből

A mezőberényi baleset helyszíne 

Forrás: police.hu

Baleset miatt, körözés alapján és kábítószer-birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök április 26-án Békés megyében – írta a police.hu.

Békéscsabán, a Berényi út és a Zrínyi utca kereszteződésében délután kettő körül egy személyautó és egy kerékpárúton közlekedő biciklis ütközött össze. A kerékpáros férfi súlyosan megsérült.

Mezőberény külterületén este hét körül egy személygépkocsi egy balra ívelő kanyarban letért az útról, és árokba borult. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A Sarkadi Rendőrkapitányság munkatársai előállítottak egy dombrádi férfit, aki ellen garázdaság miatt az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A 21 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy férfinél Sarkadon. A 26 éves fiatalember a Munkás utcában, az úttesten gyalogolt, amikor igazoltatták a rendőrök. A zsebében két kisebb alufólia csomagban növényi törmelék volt, amit a rendőrök lefoglaltak. A fiatalember elismerte, hogy kábítószert fogyasztott. A rendőrök előállították mintavételre, és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)