Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Családi bunyó

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. március 14. 17:00
Heti premier a Center moziban a Családi bunyó
Március 14–20. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

heti premier a center moziban a családi bunyó című életrajzi dráma, vígjáték

Forrás: imdb.com

Heti premier a Center moziban a Családi bunyó (szinkr. amerikai-angol életrajzi dráma, vígjáték) 14.45, 18.30, 21.00-kor. Az igaz történet alapján készült Családi bunyó hősei a jó útra tért bűnöző, Ricky, felesége, Julia, lányuk, Paige és fiuk, Zak, akik együtt lépnek ringbe kisebb pankrációs rendezvényeken. Mikor Paige és Zak lehetőséget kapnak, hogy felvételt nyerjenek a WWE-be, vagyis az első számú pankrációs szórakoztatócég kötelékeibe, kapva kapnak az alkalmon, hogy legvadabb álmaikat valóra váltsák. A testvérek azonban csakhamar szembesülnek vele: ha szupersztári babérokra törnek, tehetségük mellett kapcsolatuknak is komoly próbát kell kiállnia.

14.30, 18.30-kor Apró mesék (magyar romantikus thriller) PREMIER! A történet szerint hónapokkal a II. világháború után zűrzavar és bizonytalanság uralkodik Magyarországon. Egy szélhámos megpróbál hasznot húzni ezekből a zavaros időkből, és amikor menekülnie kell Pestről, egy titokzatos nő és a fia nyújt számára menedéket az erdő mélyén. Miközben háborús démonjaival viaskodik, szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik a nővel, akinek a férje bármelyik nap hazatérhet a frontról.

17.45, 18.45, 20.30 és szombaton, vasárnap 10.30-kor 3D-ben, valamint 15.15-kor 2D-ben Marvel kapitány (szinkr. amerikai akció) A Marvel Studios az 1990-es években játszódó filmje, a Marvel Kapitány egy teljesen új kaland a Marvel mozis univerzumának eddig nem ismert periódusából, amely Carol Danverst követi nyomon. Mikor egy két idegen faj közötti galaktikus háború eléri a Földet, Danvers néhány szövetségessel együtt az események forgatagában találja magát, s hamarosan a világegyetem egyik legerősebb hősévé válik.

16.30 és szombaton, vasárnap 11.00-kor Így neveld a sárkányodat 3. (szinkr. amerikai animációs) 3D! Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát.

 

a királynő kutyája című belga animációs film

Forrás: imdb.com

14.30, 16.45 és szombaton, vasárnap 10.45-kor A királynő kutyája (szinkr. belga animációs) PREMIER! A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni. Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére áll. A királyi négylábúnak meg kell tanulnia, hogyan váljon nemes lelkű ebbé, miközben igaz barátokra lel és a nagy szerelem is rátalál.

20.45-kor Zöld könyv – Útmutató az élethez (amerikai dráma) 3 Oscar-díj! Tony Lip egyszerű, ugyanakkor jó lelkű fickó, az a típus, akinek a problémamegoldó készsége kimerül az „előbb ütök és csak aztán kérdezek” módszerben. Egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni, oda, ahol a helyiek nem látják szívesen azokat, akiknek más a bőrszíne. Don kifinomult stílusa szöges ellentéte az egykori kidobó ember nyers modorának, ám az út során rájönnek, hogy nem is annyira különbözőek.

16.45-kor Guerilla (magyar történelmi dráma) PREMIER! 1849-ben, a világosi fegyverletétel után sokan még nem tudják, hogy a szabadságharc elbukott. Barnabás korábban megszökött a sorozás elől, az öccse vonult be helyette. Csak most, a vereség után csatlakozik a tízen-huszonéves, erdőben bujkáló gerillákhoz. A bűntudattól hajtott fiú bízik benne, hogy hazaviheti a testvérét, de egy hazugsága folytán besorozzák, így maradnia kell. Közel kerül egy lányhoz, aki a sebesülteket ápolja, és akibe az öccse szerelmes: ez tovább szítja a fivérek közötti ellentéteket. Barnabásnak hamarosan olyan döntéseket kell hoznia, amelyeknek egyre súlyosabb következményei lesznek.

20.45-kor Alelnök (amerikai életrajzi dráma) 1 Oscar-díj! Dick Cheney fél évszázadot felölelő útja során wyomingi elektronikai munkásból az Egyesült Államok de facto elnöke lesz ebben a sötét humorú és gyakran nyugtalanító bepillantásban a szervezeti hatalommal való (vissza)élésbe. McKay értő kezei közt a Cheney-t övező kettősség, mint elhivatott családapa és politikai bábjátékos, bensőségességgel, szellemességgel és merész narratívával találkozik.

 

az alelnök című életrajzi dráma

Forrás: imdb.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)