Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Marvel kapitány

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. március 06. 17:00
Heti premier a Center moziban a Marvel kapitány
Március 7–13. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

heti premier a center moziban a marvel kapitány című amerikai akciófilm

Forrás: imdb.com

Heti premier a Center moziban a Marvel kapitány (szinkr. amerikai akció) 15.45, 18.30, 21.00 és szombaton, vasárnap 10.30-kor 3D-ben, 7-én és 8-án 20.15-kor feliratosan, 9-től 13-ig 2D-ben. A Marvel Studios 1990-es években játszódó filmje, a Marvel Kapitány teljesen új kaland a Marvel mozis univerzumának eddig nem ismert periódusából, amely Carol Danverst követi nyomon. Mikor egy két idegen faj közötti galaktikus háború eléri a Földet, Danvers néhány szövetségessel együtt az események forgatagában találja magát, s hamarosan a világegyetem egyik legerősebb hősévé válik.

21.00-kor Most van most (magyar játékfilm) PREMIER! Szilvi egy hirtelen döntésből lelép az esküvőjéről, és beugrik egy szabadnapos taxis autójába. Petya, a taxis próbálja elmagyarázni, hogy épp nem dolgozik, de Szilvi belefojtja a szót. Petya laza, humoros srác, ugyanakkor érző ember is, aki megunta a jogászkodást, és helyette taxiba ült. A film kettejük története. A taxival egyetlen nap alatt körbeutazzák Budapestet és környékét, még a Balaton-felvidékre is eljutnak. Ezalatt egyre jobban megismerik egymást. A film a harmincas korosztály énkeresési és párkapcsolati problémáit járja körül.

14.15, 16.15, 18.15 és szombaton, vasárnap 11.00-kor Így neveld a sárkányodat 3. (szinkr. amerikai animációs) 3D! Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát.

14.30, 16.30-kor Alita: A harc angyala (szinkr. amerikai-kanadai-argentin sci-fi akció) 3D! Évszázadok múlva a jövőben Iron City roncstelepén egy kiberdoktor, Ido rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei, minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra. Ekkor ébred rá a lány, hogy különleges harci képességekkel rendelkezik, amiket barátai és szerettei védelmezésére fordíthat. Elhatározza, hogy fényt derít származására; Alita olyan útra indul, ami során megmérkőzik e sötét, romlott világ igazságtalanságaival, és azt is felfedezi, hogy egyetlen fiatal nő is képes változtatni a világon, amiben él.

14.30, 19.15-kor Guerilla (magyar történelmi dráma) PREMIER! 1849-ben, a világosi fegyverletétel után sokan még nem tudják, hogy a szabadságharc elbukott. Barnabás korábban megszökött a sorozás elől, az öccse vonult be helyette. Csak most, a vereség után csatlakozik a tízen-huszonéves, erdőben bujkáló gerillákhoz. A bűntudattól hajtott fiú bízik benne, hogy hazaviheti a testvérét, de egy hazugsága folytán besorozzák, így maradnia kell. Közel kerül egy lányhoz, aki a sebesülteket ápolja, és akibe az öccse szerelmes: ez tovább szítja a fivérek közötti ellentéteket. Barnabásnak hamarosan olyan döntéseket kell hoznia, amelyeknek egyre súlyosabb következményei lesznek.

 

a guerilla című magyar történelmi dráma

Forrás: imdb.com

18.45-kor Amit nem akarsz tudni a szüleidről (szinkr. amerikai vígjáték). Frank (Alec Baldwin) és Nancy (Salma Hayek) egyetlen gyermeke épp most ment egyetemre, ők meg visszatérhetnek gazdag, előkelő környéken lévő házukba. Pénzük egyre inkább fogy, ezért egyre szélsőségesebb intézkedéseket hoznak meg annak érdekében, hogy fenn tudják tartani a látszatot. Egy látszólag mesteri tervet eszelnek ki: pár hónapra kiadják a szomszéd házát, amíg az nyaral. Ám a tökéletes terv rémálommá válik, amikor tévesen őket rabolják el, és amelynek eredményeképpen szembe kell nézniük a kemény valósággal.

7-én, 12-én és 13-án 14.30-kor Tű, cérna, szerelem (indiai-francia dráma). A gyönyörű lány, Ratna egy gazdag bombayi család házában szolgál. Ashwin, a család fiatal örököse látszólag tökéletes életet él, de belül mélyen boldogtalan, és ezt az érzékeny Ratna is megérzi: jól látja, hogy a férfi feladta álmait, és beletörődött abba, hogy sorsa megváltoztathatatlan. A lánynak semmije sincs, de kitartóan és bizakodva dolgozik egy jobb jövőért. Találkozásuk elemi erővel hat mindkettejükre, de a világaikat elválasztó szilárd fal lebonthatatlannak tűnik.

17.15-kor Kölcsönlakás (magyar vígjáték). Nem is lehetne két egymástól jobban különböző férj, mint Balázs (Haumann Máté) és Henrik (Klem Viktor). Balázsnak a család fontos meg az otthona – amit éppen felújítanak. Henriknek viszont a csábítás fontos meg az otthon – amit a haverja éppen felújít –, hogy legyen hova meghívni legújabb hódítását. A két férj és feleségeik: a gyerekre vágyó Anikó (Balla Eszter) meg a férjén minden áron bosszút állni vágyó Linda (Martinovics Dorina), valamint a lakást felújító dizájner (Szabó Simon) és az őt rajongásával üldöző csaj (Kopek Janka) mind arra vágyik, hogy végre egyedül maradhasson a felújítás alatt álló lakásban, és belépjen a nagy Ő. De sajnos túl nagy az átmenő forgalom.

20.30-kor Csillag születik (szinkr. amerikai zenés dráma) 1 Oscar-díj! A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé.

 

a csillag születik című amerikai zenés dráma

Forrás: imdb.com

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)