Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bebetonozta bronzérmét a Vajda-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. február 26. 13:00
Bebetonozta bronzérmét a Vajda-csapat
Békési TE II.–Gyulai Asztalitenisz Klub 5-13

Az NB III. Alföld csoportjában szereplő Gyulai Asztalitenisz Klub a Békési TE II. együttesénél vendégeskedett február 23-án. Vajda Attila együttese a bajnoki tabella középcsapatával nézett szembe.

Képünk egy előző mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A vendéglátók a bajnokság hatodik helyéről fogadták a gyulaiakat, a vendégek pedig a tabella bombabiztos bronzérmeseként érkeztek a békési arénába. A hazaiak nem sok jó emléket őrizgettek a fürdővárosi gárdáról, hiszen a bajnokság őszi szezonjában a gyulai csapat 15-3-as arányban bizonyult jobbnak náluk.

Vajda Attila tanítványai a győzelemért vették kezükbe ütőiket, a „várvárosi” gárda célja, hogy a végjátékig versenyben maradjon a bajnoki érmekért folytatott csatározásokban.

A bronzérmet sziklaszilárdan tartó fürdővárosi együttes teljes erővel lendült a soros küzdelembe, hiszen már rögtön az első három párharcot behúzta a Roszik Bence fémjelezte alakulat. A Vajda-csapat folytatásban sem engedett sok pontot a soros riválisnak, hiszen 5-13-ra behúzták az összecsapást.

Vajda Attila csapatából ezúttal is Roszik Bence emelkedett ki, a fiatal játékos mind a négy párharcát megnyerte, de Styr György is három összecsapást zárt pozitívan.

Gyulai győztesek: Roszik 4, Styr 3, Sarkadi 2, Dihel 2 és a Roszik-Dihel és a Sarkadi-Styr páros.

Győzelmének köszönhetően a Gyulai Asztalitenisz Klub csapata bebetonozta helyét a bajnokság harmadik helyén. A következő fordulóban a Vajda-csapat egy hónapnyi pihenő után az éllovas Kecskeméti Spartacus SK és Közösségi Tér I. ellen vívhat nagy csatát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)