Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kötelező győzelemmel hangoltak a gyulai ifik a hétvégi összecsapásra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. február 22. 16:32
Kötelező győzelemmel hangoltak a gyulai ifik a hétvégi összecsapásra
Gyulasport NKft.–Békési NKTE 51-6 (23-3)

A női ifjúsági kézilabda-bajnokság délkeleti csoportjának soros fordulójában a Gyulasport NKft. együttese a Békési NKTE csapatát fogadta február 20-án. Riczu Antónia gárdája könnyedebb derbivel szeretett volna hangolni a hétvégi összecsapásra, ami össze is jött neki.

Képünk egy korábbi mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Gyulasport NKft.: Hudák D., Anderlik A. 8, Szőke D. 2, Szappanos R. 4, Tóth M. 4, Gyepes R. 10/4 és Boruzs B. 8/2. Csere: Ruszkó P. 2, Szegedi Sz. 8, Csukás O. 3/1, Kertes S. 2 és Barta R.  Edző: Riczu Antónia.

A fürdővárosi együttes az első fordulóban alaposan lelépte bácsalmási ellenfelét, aminek köszönhetően tovább tartja pozícióját a dobogóért vívott harcban. Riczu Antónia gárdája a hétvégén a Csorvási SK elleni vív élet-halál harcot, ám előtte még a nem lebecsülendő, de mindenképpen gyengébb ellenfélnek ígérkező békési együttessel kellett szembenéznie.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, a gyulai csapatnak sikerült a meccsre átmentenie a hétvégén mutatott formáját, így a két együttes között többosztálybeli különbség mutatkozott meg.

– Ez a mérkőzés jó alkalom volt arra, hogy Riczu Antónia a fiatalabb játékosokat is kipróbálja éles helyzetben.

A hazai gárda repülőrajtot vett, és már a 12. percben tízgólos előnyre tett szert. Az első félidőben nyújtott teljesítményt a második játékrészre is sikerült átmenteniük a fürdővárosiaknak, így megérdemelten gyűjtötték be a tavaszi szezon második győzelmét.

A Gyulasport NKft. csapatának a következő fordulóba is át kell mentenie a győzelemhez szükséges formáját, hiszen a tabella második helyén álló Csorvási SK együttese érkezik a fürdővárosi arénába.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)