Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ittas járművezetés és kábítószer-birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. február 22. 11:22
Ittas járművezetés és kábítószer-birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Békéscsabán ittas járművezetés és kábítószer-birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök, Gyomaendrődön pedig egy eltűnt idős férfit találtak meg csütörtökön – írta a police.hu.

Békéscsabán, a Szarvasi úton egy személyautó vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságon. Mivel további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét, és büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett közigazgatási bírság megfizetésére is kötelezték, mert úgy közlekedett, hogy túllépte a megengedett sebességhatárt.

A megyeszékhelyen egy 20 éves békéscsabai férfit is előállítottak, akinél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A nála tartott házkutatás során a nyomozók kábítószer gyanúját keltő tablettát találtak. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer-birtoklás gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen. A lefoglalt tabletta kábítószerhatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgálja.

Eltűnésről is érkezett bejelentés a rendőrségre, egy idős férfi gyomaendrődi otthonából ment el ismeretlen helyre. Egy járművezető, aki Csárdaszállás és Gyomaendrőd között látta kerékpározni a 83 éves férfit, értesítette a rendőröket. Nem sokkal később a férfit megtalálták, és visszavitték a lakásába.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)