Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ittasan balesetezett, majd elhajtott a helyszínről

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. február 19. 09:30
Ittasan balesetezett, majd elhajtott a helyszínről
Rendőrségi hírek Békés megyében

Összeütközött két személygépkocsi Orosházán, a Rákóczi út és a Kossuth tér kereszteződésében, február 17-én – írja a police.hu.

Az egyik autó vezetője, egy családjával utazó férfi nem adott elsőbbséget a másik autósnak, ezért történt a baleset. A vétlen járművezető azonban nem állt meg, nem győződött meg arról, hogy valaki megsérült-e és az adatait sem adta meg, hanem elhajtott. A balesetet okozó férfi, a felesége és a három gyermek nem sérültek meg, de a gyermekek nagyon megijedtek, édesanyjuk vitte el őket a helyszínről.

A rendőrök azt a kocsit, amellyel a családot cserbenhagyó autós közlekedett, Orosházán, a Libapiac téren találták meg úgy, hogy nem ült benne senki. Miközben a rendőrök az autót vizsgálták, odament a férfi és elismerte, hogy az ütközéskor ő vezette a járművet úgy, hogy reggel alkoholt fogyasztott. Ezt a szonda is jelezte, ezért a férfit előállították mintavételre és elvették a vezetői engedélyét.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a 38 éves orosházi férfi ellen ittas járművezetés és cserbenhagyás vétségek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)