Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Korábbi riválisa ellen tesztel a Barna-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. január 29. 10:30
Korábbi riválisa ellen tesztel a Barna-csapat
A Gyulasport NKft. felkészülési mérkőzésen fogadja a Levendula Hotel FKSE-Algyő együttesét február 1-jén

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság délkeleti csoportjában szereplő Gyulasport NKft. felkészülési mérkőzésen fogadja a Levendula Hotel FKSE-Algyő együttesét február 1-jén. Charlie angyalai a bajnoki rajt előtt a tavaly még a másodosztályban játszó riválissal készülhet a bajnoki szezonra.

NB I.-es rivális ellen melegít a bajnokságra a barna-csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A hatalmas bajnoki menetelést bemutató hazai gárda gőzerővel készül a tavaszi nyitányra, amikor is a Gyulasport NKft. csapata a tabella közepén álló Bácsalmás PVSE ellen kezdi meg a párharcokat. Barna Károly együttese két játékossal a fedélzeten veszi kezébe a labdát, ám a sérültek még akadályozhatják a fürdővárosi csapat erődemonstrációját.

A február 17-én kezdődő sorozat előtti első felkészülési találkozón a Barna Károly vezette együttes a tavalyi bajnokság nagy riválisával néz szembe. Az FKSE-Algyő 2017/2018-as szezon bajnokaként érkezett az NB I.-es mezőnybe. A két rivális többször is megütközött már egymással, ám az utolsó két párharcot a Csongrád megyei alakulat tudta behúzni.

A gyulai vezetőedző előzetesen elmondta, a felkészülési mérkőzéseken a legfontosabb cél az, hogy a magasabb bajnokságokban szereplő együttesekkel mérhessék össze tudásukat. Az algyői gárda elleni párbaj után a fürdővárosi alakulat az NB II.-es mezőnyből választ majd ellenfelet, amikor is a tabella negyedik helyén álló Gyomaendrődi Ligetfürdő érkezik a „várvárosi” arénába.

A Gyulasport NKft. felkészülési mérkőzése 18 órakor kezdődik a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)