150 éves a gyulai húsipar (1868–2018). Dr. Csarnai Józseffel megforgatjuk az idő, illetve a gyulai húsipar kerekét. Videoblogunk mottója pedig ez: „Ha valaki gyulait mond, mondjon kolbászt is!” Mert nem igaz, hogy több nap, mint kolbász! A hatodik részben Stéberl Andrásra emlékezünk, neki köszönhetjük, hogy a gyulai kolbász világhírű lett. A gyulai iparosított kolbászgyártás elindítójáról Bíró Antallal és Hajduk Zoltánnal beszélgetünk. Ha lemaradtál volna az ötödik részről, amiben Puczkó Istvánról volt szó, ezen a linken megnézheted. Ha lemaradtál volna a negyedik részről, amiben Nagy Józsefről volt szó, ezen a linken megnézheted. Ha lemaradtál volna a harmadik részről, amiben ifj. Balogh Józsefről volt szó, ezen a linken megnézheted. Ha lemaradtál volna a második részéről, amiben megmutatjuk, hogy minden hol kezdődött, ezen a linken megnézheted. Ha lemaradtál volna az első részéről, amiben elmondjuk, hogy miért is készítettük ezt a vlogsorozatot, ezen a linken megnézheted.
Gyulai Hírlap - Aki gyulait mond, mondjon kolbászt is – 6. rész
Aki gyulait mond, mondjon kolbászt is – 6. rész
Hentesdinasztiák – Stéberl András
GYULAI HÍRLAP • 2019. január 25. 10:00



























