Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyi ünnepséget tartottak a gyulai Napfény Nappali Központban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. december 19. 14:15
Karácsonyi ünnepséget tartottak a gyulai Napfény Nappali Központban
A körzet képviselője 600 ezer forinttal segítette a tagintézményt

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Karácsonyi ünnepséget tartottak december 19-én a gyulai Napfény Nappali Központban. A Béke téri tagintézményben a sérült ellátottak mellett a helyi idősek is megjelentek, hogy részt vegyenek az eseményen. 

A program a Bajcsy-Zsilinszky úti óvodások műsorával kezdődött, akik karácsonyi dalokat és verseket adtak elő a lelkes közönségnek.
 
Az előadás után Görgényi Ernő mondott köszöntőt. A polgármester arról beszélt, hogy ami az életünkben valóban fontos, azt nem lehet becsomagolni, ajándékkosárba tenni. 
 
A városvezető hangsúlyozta, karácsonykor fókuszáljunk azokra a dolgokra, amelyek az ajándékoknál jóval fontosabbak. Egy ölelés, az őszinte érdeklődés, a szeretet sokkal többet adhat mindennél, ami megvásárolható – tette hozzá.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Kiss Szabolcs, az intézmény vezetője beszédében megköszönte a dolgozók egész éves munkáját és a karácsonyi program megszervezését. A folyatásban az ellátottak dalokkal, versekkel és betlehemes előadással szórakoztatták a közönséget.
 
Az esemény végén Kiss Tamásné, a választókerület képviselője adott át ajándékot az ellátottaknak. Elmondta, hogy a körzetére jutó karbantartási keretből 600 ezer forintot adományozott a tagintézménynek. Az összeget a központ épületének fejlesztésére fordítják. 
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)