Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hozták a kötelezőt a Vajda-csapat tagjai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. december 03. 09:30
Hozták a kötelezőt a Vajda-csapat tagjai
Gyulai Asztalitenisz Klub–Kecskeméti Spartacus SK és Közösségi Tér II. 17-1

Az NB III.-as bajnokság soros fordulójában a Gyulai Asztalitenisz Klub csapata a Kecskeméti Spartacus SK és Közösségi Tér II. együttesét fogadta december 2-án. A sokáig éllovas gyulai együttes kötelező győzelemre készült a tabella alsó részéhez tartozó gárdával szemben.

Sikeresen bűvölik a labdát hétről hétre a gyulai csapat tagjai

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

Két, igencsak eltérő utat bejárt együttes csapott össze az Implom József általános iskola tornatermében. A hazai gárda hét mérkőzéséből csak kettőt veszített el, míg ellenfele hét találkozójából csak egyszer hagyta el vereség nélkül az asztalt. 

Ahogy azt Vajda Attila lapunknak a mérkőzés előtt elmondta, csapatának mindenképpen győznie kell, hogy megőrizze bronzérmes helyét a tabellán.

A fürdővárosi asztali pattogtatók ebben az esetben nem buktak el az esélyesség terhétől, hiszen nagyon meggyőző teljesítménnyel álltak az asztalok elé. A gyulai gárda szinte minden tagja hozta mérkőzését, csupán Sarkadi Árpád hagyta szépíteni az aktuális riválist.

A Gyulai Asztalitenisz Klub csapata főlényes győzelmével továbbra is a tabella élmezőnyében áll, a következő körben az ugyancsak kötelezően legyőzendő kategóriába tartozó Jászkun Volán SC Kft. III. gárdáját látják majd vendégül.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)