Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Alapos veréssel tért vissza a Vajda-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. november 13. 17:00
Alapos veréssel tért vissza a Vajda-csapat
Gyulai Asztalitenisz Klub–Kováts DSE Karcag II. 17-1

A Gyulai Asztalitenisz Klub NB III. Alföld csoportjában szereplő csapata a Kováts DSE Karcag II. együttesét fogadta november 11-én. A sokáig éllovas gyulai együttes a tabella középcsapatával nézett farkasszemet.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

Vajda Attila tanítványai a negyedik fordulóig a bajnokság élén álltak, ám az azután következő két etapban elvéreztek a nagyobb erejű riválisokkal szemben. A Kecskeméti Spartacus SK és Közösségi Tér I. és az NGS-UNION JASE ellen elveszített párharcok után a gyulai együttes a visszakapaszkodásért kellett az asztalok elé állnia.

A bajnokság hetedik helyéről érkező Jász-Nagykun-Szolnok megyei együttes kiváló volt az áldozat szerepére, hiszen nem képviselt túl nagy erőt tudott felmutatni az újra erőre kapó hazaiak ellen. A Roszik Bence fémjelezte „várvárosi” gárda remekül kihasználta ellenfele gyenge teljesítményét, így már az első hét játékot behúzta ellenfelével szemben. Az egyetlen vendégsiker után aztán tovább folytatódott a karcagiak vesszőfutása, hiszen összesen tizenhétszer kellett elhagyniuk vereséggel az asztalokat.

A Vajda-csapatból Roszik Bence, 4 Dihel György 4 Sarkadi Árpád 4 és Tóth Jenő 3 győzelmet jegyzett, a párosok között pedig a Roszik-Dihel és a Sarkadi-Tóth páros is behúzta mérkőzését.

A Gyulai Asztalitenisz Klub csapata újra visszatért a győzelem útjára, amit a következő fordulóban a tabella harmadik helyén álló ATSK Szeged I. ellen folytathat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)