Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Biorezonancia

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR/GYH • MAGAZIN • 2018. november 05. 14:20
Biorezonancia
A testi-lelki egészségért

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Testi és lelki problémáink leküzdésében segít a Biofeedback terápiás technológia. Az egyedi eljárás már Gyulán is elérhető: a pácienseket az Erkel Hotel kilencedik emeletén várják.

A kezeléseket végző Kürti Anikó lapunknak elmondta: a stressz egyenes út a betegségek kialakulásához. Ha valaki gyakran érzi magát gyengének, lehangoltnak, érdemes kipróbálnia a kezelést, amely a sejtek rezgésén alapul.

A Biofeedback egy olyan terápiás technológia, amely energetikailag felméri a szervezetet, majd segít visszaállítani a test optimális működését, megszünteti a hiányállapotokat. Olyan, napjainkra jellemző problémákra is megoldást jelent, mint a dohányzásról való leszokás, a különböző allergiás reakciók enyhítése vagy a túlsúly.

Kürti Anikó úgy fogalmazott: a szervezet harmonizálható, mentesíthető a stressztől.

– A kezelés során a páciens kezeire, lábaira és fejére elektródákat helyezünk, ezek juttatják el a test információit a géphez. A készülék analizálja a kapott információt, majd visszaküldi a megfelelő jelet a testnek, így beindulnak a gyógyulási folyamatok – ismertette.

 

 

 

Kiemelte: a kezelés révén nyugodtabb lesz az alvás, csökken a stresszérzet, és idővel eltűnik a feszültség és az idegesség. Emellett javul az általános egészségügyi állapot és a közérzet, visszaszorul a düh, a félelem, a nyugtalanság és a lehangoltság érzése.

– A lelki problémákon kívül a testre is jótékonyan hat a terápia. Fokozódik az izmok mozgékonysága, a kezelés elősegíti a koordinációt, javítja a test hajlékonyságát, és növeli a sportteljesítményt. Fejlődik a mentális tisztánlátás, a memória – fejtette ki. Hozzátette: a gép enyhíti a fejfájást és a test egyéb fájdalmait. A kezelés relaxációs, nyugtató hatású élményt nyújt, és képessé tesz a gyorsabb ellazulásra.

Állapotfelmérés és kezelés időpont-egyeztetés alapján: Kürti Anikó (06-30/854-4919; Hunguest Hotel Erkel, Gyula, Várkert u. 1.)

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)