Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A nagyszülők és unokák közötti köteléket erősítették a gyulavári oviban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2018. október 18. 13:57
A nagyszülők és unokák közötti köteléket erősítették a gyulavári oviban
A családi rendezvényen süteménysütés, barkácssarok és ugrálóvár is várta a vendégeket

Legyünk együtt a nagyszülőkkel címmel családi délelőttöt tartottak a gyulavári óvodában október 18-án. A mintegy 10 éves múltra visszatekintő esemény célja, hogy a két generáció még közelebb kerüljön egymáshoz.

a nagyival játszani jó

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A megnyitó után a csoportok különváltak, és minden csapat választhatott egyet a négy helyszínen zajló események közül. A nagyik és a gyermekek közösen süteményeket készíthettek, ajtódíszt barkácsolhattak, vagy megtanulhatták a néptánc alapjait.

Király Éva tagintézmény-vezető kifejtette, azért indították útjára ezt a rendezvényt, mert a gyermekeknek szükségük van azokra az értékekre és az együtt töltött percekre, amelyeket a nagypapák és nagymamák nyújthatnak unokáik számára.

– Az öröm és a türelem jellemzi ezeket a pillanatokat. Hiszünk benne, hogy a gyermekeknek szükségük van a nagyszülők megerősítésére. Ezekkel a rendezvényekkel erősítjük azokat a családon belüli kötelékeket, amelyek a generációk különélésének köszönhetően meglazulhatnak.

A kötetlen délelőtt nem csak a családok számára fontos esemény, hiszen a közösség építését is szolgálja. 

– A rendezvény nagy értékének érzem azt, hogy a mai nap szervezésébe és lebonyolításába bevontuk az összes társintézményünket. Külön kiemelném, hogy a nyugdíjas kolléganők is itt vannak velünk, őket mindig szeretettel hívunk vissza az intézménybe.

A családi rendezvény végén minden látogató egy kis ajándékkal gazdagodott, a hűtőmágnes mindig emlékeztetni fogja a nagyszülőket erre a mai napra.

GYULAI HÍRLAP • 2018. október 18. 14:20
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)