Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai hengerrel indult a Magyar Kupa

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. október 16. 10:00
Gyulai hengerrel indult a Magyar Kupa
PAFC-MITRE–Gyulai Amazonok 2-11 (1-6)

A Női Futsal Magyar Kupa első fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a PAFC-MITRE otthonában lépett pályára. Molnár Zoltánné gárdájának nem lehetett más célja, mint hogy idegenben kezdje meg a kupamenetelést.

A legjobb tizenhat között a gyulai amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Palócz Mónika, Balogh Noémi, Fülöp Diána, Molnár Ágnes, Bálint Rebeka. Csere: Lázár Aliz, Erdélyi Angéla és Szerb Katalin. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A kiváló formában futsalozó fürdővárosiak nem is bíztak semmit a véletlenre, szinte már a kezdés után betaláltak az esztergomi arénában. A 2. percben Molnár Ágnes mattolta a hazaiakat. A kiengedett gyeplővel száguldó „várvárosiak” tovább fokozták a nyomást, Bálint Rebeka dupláját követően Erdélyi Angéla góljával a 4. percben négy góllal vezettek a hazai gárda ellen.

A vendéglátók időkéréssel próbáltak kikerülni a gödörből, ám Molnár Ágnes és Bálint Rebeka nyolc góljára nem tudtak válaszolni. Eiger Maggy két találatával némileg korrigált az eredményen a piliscsabai csapat, de Fülöp Diána bombája 2-11-es végeredménnyel zárta le a találkozót.

A Gyulai Amazonok csapata kiválóan kezdte a Magyar Kupa szereplést, a legjobb tizenhat között azonban az ötszörös bajnok az Astra Kiskunfélegyházi BULLS otthonában kell majd bizonyítaniuk.

Gólszerzők: Bálint Rebeka 4, Molnár Ágnes 4, Fülöp Diána, Erdélyi Angéla és Lázár Aliz.

– Remek teljesítményt nyújtottak a lányok ezen a napon, csapatban és egyénileg is jól játszottunk. Mindenképpen szerettünk volna továbbjutni, így azt kértem a lányoktól, hogy az első percben már a mi játékunk érvényesüljön. Végig mi irányítottunk, diktáltuk a mérkőzés iramát, így ilyen arányban is megérdemelten győztünk. Szeretnék gratulálni ellenfelünknek, mert nagyon lelkesen játszottak – értékelt Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)